Lucrări ”la roşu” la unitatea socio-medicală de la Găneşti

Lucrări ”la roşu” la unitatea socio-medicală de la Găneşti
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Lucrările la noul pavilion al unităţii medico-sociale de la Găneşti, destinat pacienţilor cu grave probleme psihice, sunt într-un stadiu avansat de execuţie. În total, extinderea unităţii presupune investiţii de aproape 14 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de la bugetul propriu al CJ Galaţi, capacitatea spitalului urmând să fie extinsă cu 50 de paturi, peste cele 125 existente în prezent.

"La partea exterioară mai sunt de făcut doar câteva mici finisaje, iar la interior se lucrează la amenajarea saloanelor, la instalaţiile termice, sanitare şi electrice. De asemenea, constructorul a demarat şi lucrarea de amenajare a parcării spitalului. În paralel, lucrăm la achiziţionarea mobilierului (paturi, saltele, noptiere, dulapuri, vestiare, scaune), a dotărilor pentru bucătărie (dulap frigorific, mese de lucru, maşina de gătit, cuptor, friteuză) şi a mobilierului medical (fotoliu dentar, masa masaj, canapea examinare, dulapuri pentru medicamente). În plus, noua clădirea va fi dotată cu lift pentru transportul pacienţilor, lift pentru transportul alimentelor şi sistem de control acces", a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Lucrările la noul pavilion al unităţii medico-sociale de la Găneşti au demarat anul trecut şi urmează a fi finalizate până la sfârşitul acestui an.

Citit 1464 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.