Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Lucrările la noul pavilion al unităţii medico-sociale de la Găneşti, destinat pacienţilor cu grave probleme psihice, sunt într-un stadiu avansat de execuţie. În total, extinderea unităţii presupune investiţii de aproape 14 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de la bugetul propriu al CJ Galaţi, capacitatea spitalului urmând să fie extinsă cu 50 de paturi, peste cele 125 existente în prezent.

"La partea exterioară mai sunt de făcut doar câteva mici finisaje, iar la interior se lucrează la amenajarea saloanelor, la instalaţiile termice, sanitare şi electrice. De asemenea, constructorul a demarat şi lucrarea de amenajare a parcării spitalului. În paralel, lucrăm la achiziţionarea mobilierului (paturi, saltele, noptiere, dulapuri, vestiare, scaune), a dotărilor pentru bucătărie (dulap frigorific, mese de lucru, maşina de gătit, cuptor, friteuză) şi a mobilierului medical (fotoliu dentar, masa masaj, canapea examinare, dulapuri pentru medicamente). În plus, noua clădirea va fi dotată cu lift pentru transportul pacienţilor, lift pentru transportul alimentelor şi sistem de control acces", a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Lucrările la noul pavilion al unităţii medico-sociale de la Găneşti au demarat anul trecut şi urmează a fi finalizate până la sfârşitul acestui an.

Citit 835 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 18:43

1 comentariu

  • postat de Marius Miercuri, 13 Noiembrie 2019 14:24 109.99.0.*** Link la comentariu
    0
    4

    Frumos, felicitari, dar cand organizati si o licitatie pentru alimente la aceasta unitate? A facut cineva un audit sa verifica ce achizitii s-au facut si la ce preturi? Rugam insistent sa se faca un contol serios, dar atentie riscati sa deranjati persoane importante!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro