Ceaiul de cătină te scapă de kilogramele în plus
Foto: Internet

Ceaiul de cătină te scapă de kilogramele în plus
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cu gust acrişor şi aromat, ceaiul de cătină îţi creşte imunitatea, te protejează de gripă sau răceală şi previne ridurile. De asemenea, băutura poate fi utilă pentru reducerea durerilor asociate cu artrita reumatoidă. Conţinutul ridicat de antioxidanţi şi efectul antibacterian transformă ceaiul de cătină în deliciul din sezonul rece care te fortifică fără să ai nevoie de alte suplimente alimentare.

Ceaiul de cătină este o parte importantă a strategiei de slăbire, fără să ai parte de înfometare, ameţeli sau oboseală accentuată. În cadrul studiilor realizate s-a constatat că două ceşti de ceai de cătină consumate zilnic, timp de minimum două săptămâni, reduc grăsimea acumulată la nivelul abdomenului cu până la 40 la sută. Acest efect util se explică prin reglarea ritmului de metabolizare a lipidelor pe care o realizează ceaiul.

Avantajele pe care ţi le aduce acest ceai nu se limitează la reducerea greutăţii. Potrivit oamenilor de ştiinţă din India, ceaiul de cătină are un efect antiinflamator puternic şi poate fi utilizat cu succes pentru tratarea artritei reumatoide.

Totodată, ceaiul de cătină are un efect antioxidant intens, fiind foarte important pentru protecţia organismului împotriva bolilor favorizate de înaintarea în vârstă.

Citit 2487 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.