Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu covid-19, Casa Naţională de Pensii Publice anunță că activitatea de revizuire medicală a pensionarilor de invaliditate va fi suspendată  începând cu data de 16 martie, urmând ca, în funcție de evoluția situației, să fie anunțate alte decizii.

Măsura are în vedere intrarea în vigoare a Hotărârii nr. 6/09.03.2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi faptul că în spitale s-a instaurat carantina, iar pensionarii de invaliditate care trebuie expertizaţi nu pot beneficia de analize medicale și investigații necesare evaluării medicale.

"Asigurăm pe toţi pensionarii de invaliditate că plata drepturilor de pensie va fi continuată în toată perioada în care revizuirea medicală este suspendată", se arată în comunicatul semnat de directoarea Casei Judeţene de Pensii Galaţi, Ana Denis Aramă.

Citit 1047 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 13:10

1 comentariu

  • postat de Paun Daniela Luni, 23 Martie 2020 11:41 178.138.97.*** Link la comentariu
    0
    0

    Buna ziua. Se plătește in continuare pensia de invaliditate dacă de ex tatălui meu ii expira pe 14 Aprilie decizia? Nu putem sa facem referate in spitale.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro