Expertiza medicală de la Casa de Pensii, suspendată

Expertiza medicală de la Casa de Pensii, suspendată
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii și infectării cu covid-19, Casa Naţională de Pensii Publice anunță că activitatea de revizuire medicală a pensionarilor de invaliditate va fi suspendată  începând cu data de 16 martie, urmând ca, în funcție de evoluția situației, să fie anunțate alte decizii.

Măsura are în vedere intrarea în vigoare a Hotărârii nr. 6/09.03.2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi faptul că în spitale s-a instaurat carantina, iar pensionarii de invaliditate care trebuie expertizaţi nu pot beneficia de analize medicale și investigații necesare evaluării medicale.

"Asigurăm pe toţi pensionarii de invaliditate că plata drepturilor de pensie va fi continuată în toată perioada în care revizuirea medicală este suspendată", se arată în comunicatul semnat de directoarea Casei Judeţene de Pensii Galaţi, Ana Denis Aramă.

Citit 4054 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 13:10

1 comentariu

 • postat de Paun Daniela
  Luni, 23 Martie 2020 11:41
  178.138.97.***
  Buna ziua. Se plătește in continuare pensia de invaliditate dacă de ex tatălui meu ii expira pe 14 Aprilie decizia? Nu putem sa facem referate in spitale.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.