Cremă antirid, făcută acasă

Cremă antirid, făcută acasă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Această cremă antirid făcută acasă este creată special pentru persoanele cu tenul normal spre uscat, matur sau sensibil, predispus la apariția ridurilor. Îţi protejează fața de radicalii liberi și stimulează regenerarea celulelor sănătoase ale pielii. Uleiul de cocos este ingredientul de bază din rețeta de față, iar celelalte ingrediente adăugate depind de pielea pe care vrei să o aplici.

Cum se prepară crema

Adaugă într-un vas mic de sticlă 20 de mililitri ulei de cocos și 30 de mililitri ceară de albine. Ceara de albine contribuie la îndepărtarea impurităților de pe piele, precum și la ameliorarea punctelor negre.

Pune vasul pe baie de aburi pentru a subția ușor ingredientele și amestecă-le cu o spatulă sau o lingură de lemn. După ce s-au amestecat bine, ia vasul de pe foc și adaugă imediat celelalte ingrediente: cinci mililitri de ulei de măceșe și cinci mililitri de vitamina E. Opțional, poți adăuga și cinci picături de ulei esențial de geranium sau de trandafir. Amestecă bine toate ingredientele și lasă produsul obținut să se răcească. Pentru a păstra această cremă pentru o perioadă mai mare de timp, își recomandăm să o depozitezi în frigider.

Nu-ți fie teamă să modifici cantitățile după preferințele tale sau să adaugi alte ingrediente care luptă împotriva supărătoarelor riduri.

Citit 5864 ori Ultima modificare Luni, 23 Martie 2020 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.