Primul caz de coronavirus în combinatul siderurgic

Primul caz de coronavirus în combinatul siderurgic
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

În combinatul siderurgic Liberty Galaţi a fost confirmată prima infectare a unui angajat cu coronavirusul COVID-19.

„Reamintim că în toată compania au fost luate măsuri de prevenire, de protecție și de asigurare a distanțării sociale care - până acum - și-au arătat efectul pozitiv. În plus, pentru toate cazurile unde exista suspiciunea că s-a intrat în contact cu noul virus, au fost luate măsuri preventive de autoizolare a persoanei și contacților săi.

În acest caz au fost respectate toate aceste măsuri și au fost implementate încă de săptămâna trecută, inclusiv cele de dezinfectare, izolare a persoanei în cauză și a contacților. Ca urmare a măsurilor generale de prevenție cât celor specifice, luate complet și rapid, nu credem să existe pericolul unei contaminări în Combinat.

Suntem în legătură permanentă cu colegul nostru, cu familia acestuia cât și cu medicii și ne asigurăm că primește cea mai bună îngrijire posibilă”, ne-au declarat reprezentanţii companiei.

Pentru protejarea angajaților și contractorilor săi, Liberty Galați a luat măsuri ample de prevenție: scanarea obligatorie și fără contact a temperaturii corporale, mărirea numărului de curse convenție, acordarea de măști pentru pasagerii acestora, dezinfecții pe posturile de lucru, reorganizări de activități, interzicerea călătoriilor, digitalizarea întâlnirilor și altele.

 

Citit 7487 ori Ultima modificare Joi, 16 Aprilie 2020 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.