Montare de tuneluri dezinfectante la spitale

Montare de tuneluri dezinfectante la spitale
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a montat la Spitalul de Boli Infecţioase şi la Spitalul de Pneumoftiziologie trei tuneluri dezinfectante, donație a firmei Next Energy Partners SRL.

“Echipamentele sunt prevăzute cu pulverizatoare cu senzor de mişcare, covor umed pentru dezinfectarea încălţămintei, lampă UV şi termometru digital. Astfel, dezinfectarea se va realiza atât prin pulverizarea unor soluţii biocide, cât şi cu ajutorul razelor ultraviolete. Mă bucur că mediul de afaceri este alături de noi şi sprijină măsurile de combatere a noului coronavirus. Vreau să mulţumesc reprezentanţilor firmei Next Energy Partners SRL pentru donaţie. De asemenea, mulţumesc tuturor celor care prin sponsorizări sau alte acţiuni sunt alături de noi în această luptă”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Două astfel de tuneluri au fost montate la Spitalul de Boli Infecţioase şi unul la Spitalul de Pneumoftiziologie. La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt deja instalate trei astfel de dispozitive, donate de către societatea civilă şi oameni de afaceri, iar CJ Galaţi a aprobat achiziţionarea pentru această unitate sanitară a încă trei astfel de echipamente medicale.

Citit 2415 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2020 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.