Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a montat la Spitalul de Boli Infecţioase şi la Spitalul de Pneumoftiziologie trei tuneluri dezinfectante, donație a firmei Next Energy Partners SRL.
“Echipamentele sunt prevăzute cu pulverizatoare cu senzor de mişcare, covor umed pentru dezinfectarea încălţămintei, lampă UV şi termometru digital. Astfel, dezinfectarea se va realiza atât prin pulverizarea unor soluţii biocide, cât şi cu ajutorul razelor ultraviolete. Mă bucur că mediul de afaceri este alături de noi şi sprijină măsurile de combatere a noului coronavirus. Vreau să mulţumesc reprezentanţilor firmei Next Energy Partners SRL pentru donaţie. De asemenea, mulţumesc tuturor celor care prin sponsorizări sau alte acţiuni sunt alături de noi în această luptă”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Două astfel de tuneluri au fost montate la Spitalul de Boli Infecţioase şi unul la Spitalul de Pneumoftiziologie. La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă sunt deja instalate trei astfel de dispozitive, donate de către societatea civilă şi oameni de afaceri, iar CJ Galaţi a aprobat achiziţionarea pentru această unitate sanitară a încă trei astfel de echipamente medicale.

Citit 2178 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Aprilie 2020 23:59

1 comentariu

 • postat de ;) Sâmbătă, 18 Aprilie 2020 11:51 185.128.27.*** Link la comentariu
  0
  0

  “În ședința on-line de îndată a Consiliului Județean (CJ) Galați de ieri, 14 aprilie, au fost alocate noi fonduri pentru dotări medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”.
  Într-o declarație de presă ce a urmat, președintele CJ, Costel Fotea a precizat că a fost modificată lista de investiţii a spitalului, astfel încât unitatea medicală să poată demara de urgenţă procedurile de achiziţie publică pentru un sistem complet de depistare a noului coronavirus, două izolete, trei tuneluri dezinfectante şi un sistem prin care radiografiile vor putea fi examinate în format digital.
  „Izoletele vor intra în dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe şi a secţiei de ATI, iar tunelurile dezinfectante vor fi montate în secţia nou înfiinţată pentru pacienţii confirmaţi sau care sunt suspecţi de infectare cu noul coronavirus şi la secţia de terapie intensivă”, a declarat Costel Fotea. Toate aceste echipamente medicale valorează 624.500 de lei.”
  Miercuri, 15 Aprilie 2020 00:03 Scris de George Marinescu

  "trei tuneluri dezinfectante, donație a firmei Next Energy Partners SRL." => "Vreau să mulţumesc reprezentanţilor firmei Next Energy Partners SRL pentru donaţie. De asemenea, mulţumesc tuturor celor care prin sponsorizări sau alte acţiuni sunt alături de noi în această luptă”, a declarat Costel Fotea.” Joi, 16 Aprilie 2020 10:15 Scris de George Marinescu

  Intrebare: ce a facut nea Costy cu cei 624.500 de lei sau cel putin cu suma alocata tunelurilor? :) Probabil ca s-au dus tot acolo unde s-au dus si acele 7,5  milioane de le pentru echipamente de protecţie…

  “Din cele 23 de milioane de lei, mai bine de 7,5  milioane de lei au fost alocaţi pentru a cumpăra în regim de urgenţă echipamente de protecţie (măşti, mănuşi, costume speciale de protecţie, ochelari, halate, calţete, capeline, sorţuri de protecţie), materiale sanitare şi dezinfectanţi.” Vineri, 03 Aprilie 2020 00:03 Scris de George Marinescu

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.