Cabinete dentare pentru urgenţele medicale deschise în Galați

Cabinete dentare pentru urgenţele medicale deschise în Galați

newsmaker.ro
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Patru cabinete stomatologice din municipiul Galaţi asigură, în această perioadă, asistenţa medicală pentru cazurile care reprezintă urgenţe medicale. Este vorba despre cabinetul din cadrul Unităţii Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” (telefon: 0236301111, int. 1141), de cabinetul din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” (telefon: 0236469100, int. 155), de cabinetul „My Dent Digital Dentirtry SRL”, de pe strada Universităţii nr. 3, şi de cabinetul „Dentoart SRL”, de pe bulevardul Siderurgiştilor, nr. 9, bloc PS2, sc. 2, parter. Numerele de contact ale ultimelor două cabinete sunt disponibile pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, la rubrica „Informaţii importante” (partea dreaptă a ecranului – n.r.). 

Astfel, serviciile stomatologice de urgenţă sunt disponibile doar în municipiul Galaţi, adică pentru aproximativ o jumătate din populaţia judeţului. Din 22 martie, activitatea tuturor cabinetelor de medicină dentară din România a fost suspendată, în contextul limitării răspândirii noului virus, cu excepția cabinetelor stomatologice care beneficiază de infrastructura și de dotările necesare exercitării actului medical și doar pentru cazurile care reprezintă urgențe.

După 15 mai 2020, măsuri de relaxare: Vom ieşi cu mască, dar fără declaraţie. Totodată, se vor redeschide saloanele de îngrijre personală, cabinetele stomatologice şi muzeele [detalii]

 
Citit 2974 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 13:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro