Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi va fi dotat cu o staţie de sterilizare eficientă, în valoare de peste 1,3 milioane de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi. "În paralel cu măsurile pe care le luăm pentru combaterea coronavirusului, continuăm să dotăm unităţile medicale cu aparatură medicală de ultimă generaţie. La Spitalul Județean a ajuns un sistem performant pentru sterilizarea echipamentelor medicale. Astfel, vom reuşi să reducem timpul de sterilizare a instrumentarului medical şi va creşte siguranţa pacienţilor. În plus, amenajăm şi spaţiul unde vor fi instalate în cel mai scurt timp noile echipamente de sterilizare", a precizat luni, 18 mai, președintele CJ Galați, Costel Fotea. De altfel, președintele CJ a menționat că, în acest an, doar la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă se investesc peste 51 milioane de lei în aparatură medicală modernă.

Citit 859 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 20:13

1 comentariu

  • postat de un simplu cetatean Joi, 21 Mai 2020 05:16 5.13.155.*** Link la comentariu
    0
    0

    Felicitari pentru conducerea judetului! Exista totusi un DAR ... si o intrebare. In urma cu mai multe decenii, erau asa numitele etuve in care se steriliza instrumentarul medical din material de inox folosit de cadrele medicale din oricare dispensar medical de cartier. Unul pe care (eu personal) l-am vazut ultimele dati exista la dispensarul medical aflat langa "Bingo Europa" (fost cinema Doina) din Tiglina III. Ce vor face in continuare cei din conducerea judetului, deoarece exista necesitatea de a avea asemenea instalatii in cat mai multe locatii din oras si din judet. "Cu o floare nu se face primavara ..."

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro