Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţă că opt vaccinuri se află în faza studiilor clinice şi se testează pe oameni. Cercetătorii de la Oxford par să fie cel mai aproape de obţinerea unui vaccin. Acesta ar putea fi gata într-o jumătate de an, scrie mediafax.ro. Totuși, atrag atenția oamenii de știință, din momentul în care un vaccin este considerat sigur și eficient și până ce acesta devine disponibil pe scară largă poate trece un interval de timp de cel puțin câteva luni, timp în care noul coronavirus ar putea suferi mutații ce ar reduce din eficacitatea vaccinului.

Citit 638 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2020 20:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro