Teste RT-PCR pentru o sută de persoane din cadrul CSM

Teste RT-PCR pentru o sută de persoane din cadrul CSM
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Consilierii locali au aprobat efectuarea fără plată a analizei de testare RT-PCR-Covid-19, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan", Galaţi, pentru un număr de o sută de persoane.

Este vorba despre sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Galaţi angrenaţi în competiţii, precum şi de alţi participanţi la activitatea sportivă - antrenori, medici, asistenţi medicali, maseuri, kinetoterapeuţi, alt personal din cadrul clubului, care însoţeşte echipele la cantonamente sau competiţii.

În raportul de specialitate al proiectului votat se arată că, la sfârşitul lunii august 2020, sportivii din cadrul CSM Galaţi încep activitatea de pregătire sportivă şi cea competiţională. "Ţinând cont de prevederile ordinului comun al ministrului Tineretului şi Sportului şi al ministrului Sănătăţii, prin care se impune obligativitatea testării RT-PCR a sportivilor în vederea participării la competinţii şi luând în considerare pandemia declarată la nivel mondial, este necesar ca sportivii să fie testaţi", se precizează în documente.

Citit 1828 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2020 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.