Teste săptămânale în centrele sociale

Teste săptămânale în centrele sociale

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Angajaţii centrelor pentru bătrâni, copii şi pentru persoane cu dizabilităţi vor fi testaţi săptămânal pentru COVID-19, se prevede în hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă, notează Mediafax. Potrivit actului normativ, se propune testarea săptămânală, prin grija direcţiilor de sănătate publică, a personalului de îngrijiri din centrele rezidenţiale. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, decizia a fost luată pentru protejarea persoanelor internate în aceste centre, întrucât personalul acestora lucrează în ture.

Citit 1168 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Octombrie 2020 19:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro