Bloc alimentar nou, la un spital gălăţean

Bloc alimentar nou, la un spital gălăţean
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Noua clădire unde va fi pregătită hrana pacienților internați la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galați este în proporție de 99 la sută finalizată, constructorul lucrând la ultimele retuşuri înainte de montarea echipamentelor de gătit, conform declarațiilor președintelui Consiliului Județean (CJ), Costel Fotea.

Practic, mare parte din vechile spaţii au fost demolate, iar în locul lor s-a construit o clădire modernă, în care există inclusiv sală de mese pentru pacienţi. "Blocul alimentar va fi dotat de la zero cu tot ceea ce este nevoie pentru pregătirea hranei pacienţilor (maşini de gătit, lăzi frigorifice, dispozitive de gătit pe bază de abur, cuptoare electrice sau sisteme de sterilizare a ustensilelor). Procedura de achiziţie publică a acestor echipamente este în stadiul de evaluare a ofertelor", a precizat președintele CJ.

Pe lângă blocul alimentar, conform aceleiași surse, în noua clădire au fost amenajate spaţii de curs pentru studenţii de la Facultatea de Medicină. Investiţia totală este de peste șase milioane de lei.

Citit 3393 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2020 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.