Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Institutul Clinic Cantacuzino iese pe piață, pe 2 decembrie, cu un supliment alimentar numit OROSTIM HV, util pentru reglarea cantității de anticorpi și pentru creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior.

”Eu nu am niciun merit. Are MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru a putea scoate din nou pe piață un produs extrem de util. Acest produs poate fi folosit pentru reglarea cantității de anticorpi și întărește imunitatea organismului”, a spus Ludovic Orban, potrivit Mediafax.
Colonelul dr. Florin Oancea, directorul Institutului, a precizat că este vorba despre un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și dintr-o pulbere de extract de orz verde.

„Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariție a acestor infecții respiratorii”, a adăugat Oancea.

Citit 860 ori Ultima modificare Marți, 01 Decembrie 2020 19:35

1 comentariu

  • postat de Realitatea Miercuri, 02 Decembrie 2020 11:58 93.122.251.*** Link la comentariu
    0
    4

    Ai o imunitate puternică trăind o viață sănătoasă. O mulțime de exerciții fizice, dieta adecvată cu legume cheie, fructe și pește, fără carne grasă și brânză în exces. Ce oameni cred că o pastilă minune va rezolva imediat 30 de ani sau mai mult viață greșită.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.