Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Este bilanţul îngrijorător al ultimelor 24 de ore, raportat de autorităţile locale privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19 în judeţul Galaţi. Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi, 162 dintre cei 187 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore au fost declaraţi purtători ai virusului şi încadraţi, oficial, în clasa infectaţilor al cărui număr total a ajuns, astfel, la 13.179. Din păcate, nouă bolnavi cu forme grave de infecţie nu au mai făcut faţă tratmentelor şi au decedat în acelaşi interval, ceea ce face ca numărul total al victimelor pandemiei în judeţul Galaţi să ajungă la 338. Doar 87 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat pacienţi vindecaţi şi le-au permis externarea din spitalele de suport. 
Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 22 de persoane din judeţul Galaţi au fost reconfirmate pozitiv. 
Luni, la prânz, conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, se aflau în carantină la domiciliu 665 de persoane, în timp ce 2027 erau în izolare la domiciliu, iar alte 344, în izolare instituţionalizată. Nicio persoană nu se mai afla luni în regim de carantină instituţionalizată. De la începutul pandemiei, la noi au fost efectuate 66.901 de teste. 10.470 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.Citit 1352 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 03:43

1 comentariu

  • postat de Talașman Mihai Luni, 14 Decembrie 2020 18:04 82.79.152.*** Link la comentariu
    0
    1

    O să spuneți că un nebun, un obsedat, un dezaxat iar ne sâcâie. Zilnic comunicați cifre: atâția s-au testat, atâția s-au confirmat pozitivi, atâția au decedat, atâția s-au vindecat. E bine să știe cetățeanul că se fac ceva testări, puține, chiar foarte puține , că un procent îngrijorător din cei testați se dovedesc a fi infectați, și că nu-i de glumă, se și moare. Dar de ce oare nici un ziarist nu a scris un puiuț de articol despre LIPSA APEI CURENTE în containerele de la Spitalul județean? E secret de stat??? Dar despre lipsa unei toalete NORMALE pentru bolnavii care așteaptă 1-5 zile în acele containere ,până să fie repartizati la spitale??? Oamenii își fac nevoile care pe unde apucă, decât să folosească acel WC de parc, mizerabil. Vă puteți convinge văzând ce e în spatele containerelor. Politicienii, gospodarii, managerii județului știu despre aceste aspecte? Unul dintre cei 87 de norocoși externat de câteva ore de la Spitalul din Tecuci, dar care a stat pe un scaun 62 de ore în unul din containerele de la Galați , înainte de a prinde un loc liber la spital. Despre cei în halate albe numai cuvinte de mulțumire!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.