Tineri infectați cu SARS-CoV-2

Tineri infectați cu SARS-CoV-2

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

87 de gălățeni cu vârsta sub 19 ani erau diagnosticați cu COVID-19, la sfârșitul săptămânii trecute. Cele mai multe cazuri, 64, erau din municipiul Galați, urmat de comuna Șendreni, cu patru îmbolnăviri, și de Vântărori, cu trei îmbolnăviri. Câte două cazuri erau diagnosticate în comunele: Independența, Ivești, Pechea, Munteni și Liești. În localitățile Braniștea, Târgu Bujor, Fârțănești, Costache Negri, Drăgănești și Matca era înregistrat câte un caz, la tinerii din grupa amintită, activ la data de 10 ianuarie.

Citit 2519 ori Ultima modificare Luni, 11 Ianuarie 2021 18:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro