Vaccinul Moderna ajunge în România

Vaccinul Moderna ajunge în România

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunţat că primele 14.000 de doze de vaccin Moderna ajung în România miercuri, urmând a fi depozitate la Institutul Cantacuzino. De aici, vaccinul va fi trimis către centrele regionale, unde va fi distribuit pe județe. Recomandarea pentru vaccinul Moderna este de adiministrare în două doze, la interval de 28 de zile, pentru persoane cu vârsta de peste 18 ani. Comitetul precizează că vaccinul poate fi stocat pe termen lung la -20 de grade Celsius, iar 30 de zile se poate ţine la 2-8 grade Celsius.

Citit 500 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2021 18:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro