Ambulanța Galați, sufocată de solicitările de recoltare la domiciliu

Ambulanța Galați, sufocată de solicitările de recoltare la domiciliu

În imagine, Daniela Enciu
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Activitatea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Galați se desfășoară cu tot mai mare dificultate, deoarece a explodat numărul solicitărilor de recoltare la domiciliu pentru diagnosticarea infecției cu coronavirus.

”Ne confruntăm cu această situație de trei zile. În mod normal, aveam 30 de recoltări pe zi. Astăzi (marți, 2 martie 2021 - n.red.), avem 80 de recoltări, dintre care 60 sunt în așteptare. Am fost astfel nevoiți să chemăm angajați de acasă, pentru a suplimenta numărul echipajelor disponibile cu trei”, a precizat Daniela Enciu, directoarea SAJ Galați.

Situația s-ar putea agrava și mai mult din aprilie, atunci când expiră contractele personalului angajat pe perioadă determinată. În cazul în care Ministerul Sănătății nu va prelungi perioada de valabilitate a acestor contracte, Ambulanța Galați riscă să rămână fără 19 oameni. ”Sunt angajați deja formați și am făcut demersurile necesare pentru a nu-i pierde, din aprilie”, a adăugat Daniela Enciu.

Citit 3067 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Martie 2021 15:54

2 comentarii

 • postat de Junior Vineri, 05 Martie 2021 04:48 5.13.241.*** Link la comentariu
  0
  0

  Nimic nu e gratuit in tara asta cand e vorba de testari , dar sa se spuna cati bani sau scos de pe urma testarilor

  Raportează
 • postat de Manea Stanica Miercuri, 03 Martie 2021 07:28 82.79.132.*** Link la comentariu
  2
  11

  Testati gratuit la toate centrele de testare si oamenii vor veni singuri,fara sa mai fie nevoie sa va deplasati la ei acasa.De exemplu de ce la centrul de testare de la Spitalul de copii se plateste?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.