Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat pe site-ul posturi.gov.ro un concurs de recrutare pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a funcțiilor de director general pentru toate casele județene de asigurări de sănătate din țară, dar și pentru Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti.
Candidații trebuie să depună dosarele până pe 20 aprilie, la ora 17,00, potrivit calendarului de desfășurare a selecției. Pe 6 mai, ora 10,00, este programată proba scrisă (la Amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti - Splaiul Independenţei nr. 169). Data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior (la sediul CNAS din Bucureşti - Calea Călăraşilor nr. 248, bl. S19, sectorul 3).
Din 9 octombrie 2020, funcția de director executiv interimar al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Galați este deținută de George Toderașc. Înainte de numirea acestuia, la conducerea CAS Galați s-a aflat Iulia-Simona Petcu.

Citit 1862 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 18:28

2 comentarii

 • postat de Spartacus Joi, 08 Aprilie 2021 15:26 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  0

  În sfârşit, au început să se scoată la concurs posturile de directori de la Instituţiile publice!
  Probabil că la anumite instituţii de interes încă se vor mai numi politic managerii...
  Mai avem de aşteptat până se va reforma din temelii toată administraţia publică din România!

  Raportează
 • postat de Trandafir Ionel Joi, 08 Aprilie 2021 09:54 5.13.241.*** Link la comentariu
  2
  14

  Ce imi plac mie titlurile astea gen Scos la concurs. Va dati seama ce mare concurs e aici. un concurs de pile cumetrii si relatii. Fericire. Grija mare sa nu se copieze.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro