Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

​Nivelul minim al alocației de hrană pentru un pacient internat într-un spital din România va fi de 16 lei pe zi, în timp ce plafonul maximal va fi eliminat, a anunțat miercuri ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Propunerea Ministerului Sănătății, aflată în transparență decizională, "va face câteva schimbări de bun simț", potrivit ministrului Sănătății. În prezent, alocația de hrană pentru un pacient internat într-un spital de stat din România este de doar 10 lei pe zi.

Citit 1014 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 18:29

2 comentarii

 • postat de Costel Cerchez Sâmbătă, 10 Aprilie 2021 12:20 109.166.130.*** Link la comentariu
  0
  0

  Când eram internat în spitalul județean,am adus în discuție calitatea jalnică a mesei,toate cele trei mese zilnice,a faptului că este lipsită de consistență,practic nu asigură nici minimul necesar de calorii,nutrienți,pentru un pacient.
  Mi s-a răspuns sec,chiar de către medicul șef de secție:"Hai,lăsați ifoasele,că oricum mâncați cu toții din ce vi se aduce de acasă"
  La care eu l-am întrebat "Dar dumneavoastră în locul meu ați rezista doar cu ce se servește aici,la masă ?Sunt persoane care nu beneficiază de sprijin suplimentar,din varii motive,sunt de departe,nu are cine să le aducă,etc"
  Am primit și răspunsul,halucinant :"Dumneata ești cam impertinent,cred că ți-e dor de casă."Evident,a doua zi la prânz mi s-a făcut externarea,dar știam deja,mă anuntase o asistentă de treabă.

  Raportează
 • postat de Lucratoru Roman Joi, 08 Aprilie 2021 10:19 89.39.81.*** Link la comentariu
  0
  10

  o cana de ce ai ,la micu dejun,la pranz o supa limpede dietetica,si la cina trei macaroane valvoi in farfurie.ihaaaaa,trai nenneaca pe banii babachii.Iar la externare veti semna un document in care 3-4000 de roni sa cheltuit numai cu hrana mariei tale pacientul.Sa pui mana sa semnezi ,ca daca te intorci dupa cateva zile cu aceleasi probleme .....ai puso.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro