Mulțumiri pentru gălățenii care au donat sânge

Mulțumiri pentru gălățenii care au donat sânge
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urmă cu o săptămână, scriam despre faptul că Aurelia Bejan, unul dintre cele mai apreciate cadre didactice din Galați, profesoară de limba franceză, are nevoie urgentă de sânge pentru a putea trece printr-o intervenție chirurgicală dificilă. Mai mulți gălățeni care au citit articolul au mers la Centrul Regional de Transfuzie Sangvină Galați, pentru a dona sânge. Unii dintre ei au putut-o face, în vreme ce altora starea de sănătate nu le-a permis acest lucru. Datorită persoanelor care au ajutat astfel, operația a  avut loc, la Spitalul Județean de Urgență Galați.

”Le mulțumesc tuturor gălățenilor care au donat, precum și celor care au încercat să doneze sânge pentru mama. Mulțumită lor, mama a putut să fie operată”, a spus Gabriela Bejan, fiica profesoarei.   

Apelul de a merge la CRTS Galați, pentru a dona, rămâne valabil. Spitalele se confruntă cu o criză de sânge și de preparate medicale pe bază de sânge. Din sângele donat de o singură persoană pot fi salvate până la trei vieți. Donarea nu este dureroasă și nici nu are efecte secundare nedorite pentru donator. Centrul este situat pe strada Regiment 11 Siret nr. 48A, în apropierea Parcului Viva.

Citit 888 ori Ultima modificare Luni, 15 Noiembrie 2021 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.