Concurs pentru postul de manager la Spitalul de Psihiatrie

Concurs pentru postul de manager la Spitalul de Psihiatrie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Consiliul de Administrație al Spitalului de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" din Galați va organiza concurs în vederea ocupării funcției de manager al unității sanitare, potrivit platformei posturi.gov.ro. Concursul va avea loc la sediul spitalului, din strada Traian nr. 290, în Sala de consiliu.
Etapa de verificare a îndeplinirii condițiilor stabilite în anunț va avea loc pe 27 decembrie, la ora 9,00. Pe 6 ianuarie, candidații își vor susține public proiectele de management.
Candidații se pot înscrie până pe 24 decembrie, la ora 12,00, la secretariatul spitalului. Mai multe detalii despre concurs pot fi aflate din anunțul publicat pe posturi.gov.ro sau de pe site-ul spitalului (spitalpsihiatrie-galati.ro), secțiunea Informații publice.
În prezent, funcția de manager al unității sanitare este deținută de Doina-Zizi Sandu.

Citit 1304 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 01:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro