Aproape 50 de persoane infectate într-o săptămână

Aproape 50 de persoane infectate într-o săptămână
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Aproape 50 de noi cazuri de îmbolnăviri au fost declarate în perioada 1-7 mai, în județul Galați. Se pare că numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 este din nou în creștere, în perioada menționată fiind declarate nici mai mult, nici mai puțin de 46 de cazuri. ”Deși numărul de cazuri de COVID-19 este din nou în creștere, vestea bună este că formele actuale nu mai reprezintă risc de deces. Pentru persoanele vaccinate cu trei doze, DSP recomandă cinci zile de izolare”, a declarat Liliana Iordăchescu, purtător de cuvânt al DSP Galați.

Citit 5163 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Mai 2023 09:47

1 comentariu

 • postat de Bleah
  Miercuri, 17 Mai 2023 07:27
  5.13.140.***
  Dar pentru persoanele nevaccinate, carte zile de izolare, recomanda dsp ul?
  3
  3
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro