Bătaie ca la Podul Înalt

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

• În coasta Primăriei s-a căscat o groapă. La câte gropi s-au căscat subit în oraş, asta chiar nu mai e o ştire. Ar fi fost dacă NU se căsca şi ar fi sunat aşa: „În mod ciudat, asfaltul de lângă Primărie rezistă. În acelaşi mod, şi primarul în funcţie”.

• La fel rezistă în funcţie şi şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Normal! Atâta timp cât premierul a afirmat că el nu discută nume/substantive proprii, Lucian Duţă n-are de ce să-şi facă griji. Doar nu-l cheamă pe el incompetenţă, corupţie, indolenţă...

• ANI i-a aruncat „în aer” mandatul de deputat al lui Florin Pîslaru. Cică s-ar putea lăsa chiar cu implicaţii penale. La câţi penali îşi fac veacul prin băncile sălii de plen, mai degrabă ANI i-a făcut un serviciu lui Pâslaru: l-a ridicat în rândul lumii, l-a luat de jos şi l-a făcut ales, cum se spune.

• Oţelul a luat bătaie.ca la Podul Înalt. De vină, mulţi spun c-ar fi arbitrul. Că n-a acordat nu-ş’ ce penalty-uri... Dar de vină că nu prea s-au finalizat acţiunile nefaultate cine e? Norocul, evident. Pe arbitru însă îl poţi înjura...

• Gigi Becali şi al său PNG se aliază cu România Mare şi, evident, Corneliu Vadim Tudor. Mulţi spun că de-acum au şanse, unind două gândiri politice, firave luate separat, într-una puternică, răzbătătoare. Şi ce vor face cu o singură gândire la două guri mari?

• La Iaşi, trei boschetari prinşi în flagrant la furat de fier vechi, s-au trezit c-o maşină de poliţie lângă ei, plină ochi de „caşchete” sub care se aflau şi posesorii lor. Pe geamul coborât, de la volan, ordin: „Voinicule! În cinci minute, la secţie! Toţi trei!” Păi, ce? Au delapidat bugete întregi, au luat şpăgi de miliarde ca să merite mascaţi, dube şi transmisii în direct? La nici o sută de kile de fier vechi, să vină pe jos!

• După „site-ul de cultură-n dubă”, jandarmii au „săltat” şi cultura agricolă. Au băgat în dubă un ştiulete de porumb care manifesta în faţa ministerului Agriculturii. Au luat-o personal, cu siguranţă: „Pe cine faci tu ţărani, bă, protestatar de capitală?”

• În zece ani, pornit la drum ca un biet avocat stagiar, Mihail Boldea i-a dat clasă profesorului de drept Adrian Năstase. La case. Fie ele deţinute sau înstrăinate. Deputaţii sigur or să-i ridice imunitatea. Şi asta ca să-l scoată din Casa Poporului. Nu de alta, dar să n-apuce s-o vândă... Sau măcar Palatul Cotroceni, să nu se mai lase atâta rugat „locatarul” să „iasă afară”...

Citit 13801 ori Ultima modificare Vineri, 16 Martie 2012 19:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.