Ei încă îl mai caută - Dar Boldea va fi mereu prezent
Foto: Ilustraţie: Marian Miron

Ei încă îl mai caută - Dar Boldea va fi mereu prezent
Pamflet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Boldea nu a plecat. El doar s-a tras mai la răcoare. S-a dus să se răcorească puţin fiindcă aici s-au încins cam tare spiritele. În fond, este el primul şi ultimul parlamentar acuzat de ţepe? Sau, ca s-o luăm altfel, din toată crema gălăţeană a partidului care l-a propulsat direct într-o imunitate fără graniţe, el a urmat cel mai îndeaproape prezidenţialul îndemn „La ţepe, români!”

De fapt, în ţara asta, societatea a luat-o atât de tare razna încât, pentru cei mai mulţi infractori, e mai bine înăuntru decât afară. Când vezi cum îşi conduc din celule afacerile, ce condiţii de lux au la puşcărie faţă de muritorii de rând, pseudoliberi în democraţia originală, mai că-ţi vine să crezi că lui Mihail Boldea îi va fi rău neprins. Va fugi mereu la orice tresărire de ştire cu el pe vreun post TV, va citi pe brânci coduri penale din ţările în care se va ascunde, pe lângă tot felul de tratate internaţionale, să ştie dacă e sau nu pe făraş, în prag de extrădare.
La drept vorbind, în ţară, degeaba atâta carte. Ca să tragi ţepe nu trebuie să ştii legile atât de bine pe cât trebuie să-i faci pe ceilalţi să le uite. Dacă-l prindeau, îl dovedeau vinovat şi-l închideau, Mihail Boldea făcea cam 7-8 ani şi apoi era liber să-şi cheltuiască banii ascunşi prin conturi. Aşa îi va împărţi scump tuturor celor care, voit sau din întâmplare îi vor da de urmă.

Colegii noştri l-au găsit pe Boldea acolo unde el va putea fi găsit mereu, în mii de titluri de presă şi link-uri pe internet, multe chiar de pe vremea când parchetul îi dădea NUP pe bandă rulantă. În realitatea de dincoace de ecrane, el va fi mereu găsit prea târziu, impardonabil de târziu, fiindcă autorităţile nu vor iar noi nu le forţăm să înveţe ceva din precedente. Cine ştie câte fenomene Boldea vor mai uimi România de parcă s-ar ivi prima oară…

Citit 12791 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2012 14:04

2 comentarii

 • postat de Radu de Galati
  Duminică, 25 Martie 2012 04:35
  Lupta a inceput, dusmanii zdrobiti cad ca niste spice de Procurorii DIICOT loviti.
  La Galati sunt 2 baroni in PDL, Mircea Toader cu pionii lui si Marius Necula cu prefectul maimutoi Paul Florea si cu maimutoi ca galateanca.
  Pentru a-si inlatura opozantii din PDL Galati, Marius Gerald Necula si cu varu care-i sef la DIICOT sau SRI, actioneaza serios. Asa se face ca fostul Prefect de Galati, Paun, un apropiat al lui Toader a fost inlocuit cu Paul Florea fara drept de apel, asa se face ca Iuluan Arama a fost compromis si tot asa se face ca oamenii lui Necula le ea locul. Lupta cu Boldea este doar un mic exemplu si sa nu uitam ca Realitatea TV are legaturi de afaceri cu Marius Necula stapanul unui post de radio din Galati (Radio Galati) care isi pregateste si o televiziune locala "realitatea galati".
  Mascarada cu Boldea pleaca de la lupta pentru candidatra PLD Galati pentru primar. Marius Gerald Necula da oricat si orice sa fie acum Primar la Galati.
  In rest toate sunt amanunte si diversiuni.
  Fapte reale sunt. Boldea este in PDL, Boldea este contra candidaturii lui Marius Necula la primaria Galati si de aceea trebuie eliminat fara drept de apel. Fapt este si excrocheria interlopului de Marius Necula care a furat o firma din Galati sub ochii blanzi ai DNA pana sa-si spele faptele dandu-i mita lui Gheorghe Flutur sa-l faca din Prefect PSD presedinte PLD Galati, ca apoi Vice Presedinte PLD Galati. Ca vice Presedinte PDL Galati a inpartit PDL Galati in doua tabere, tabara lui Mircea Toader. Galateanca este foarte apropiata de gasca lui Florea (Predectul maimutoi) si Necula incat mi se face si scarba sa mai comentez. Arestarile ar trebui sa se apropie de Prefectura ca de acolo se imput toate la Galati mai ales la alegerile locale care pe vremea lui Necula erau facute ca pe vremea lui Ceausescu la UTC.
  Oare de ce DNA nu-l verifica pe Necula care ia bani de la membrii PDL ca sa-i faca directori pe la diferite institutii? Vezi cati bani ia luat lui Violeta Nanu, Aurel Zamfir si altii ca ei sau cati bani a luat firma lui "mamica" care a renovat spitalul TBC unde-i directoare tocmai "Doamna doctor Necula". De ce oamenii cu rude sus puse sunt feriti ce cercetari si un parlit de om simplu este cautat si-n fund ? Ca asa-i la noi? sau in provincie ? Acel Durbaca despre care vorbeste "galateanca liberala" a fost candva si seful lui Marius Gerald Necula insa asta a omis sa afirme asa ceva pentru ca hotz la hotz nu-si scoate ochii.
  0
  0
  Raportează
 • postat de apollodor
  Vineri, 23 Martie 2012 15:19
  BOLDEA ESTE UN PESTE MULT PREA MIC SI A TREBUIT URGENT SA SE DEA LA FUND CA SA POATA SCAPA CU FATA CURATA UNII CROCODILI MAI MARI(VEZI MIRCEA TOADER. MARIUS NECULA ,SI DE CE NU COZI DE TOPOR DIN ISTANTA )CU TOTII L-AU SFATUIT SA SPELE PUTINA INAINTE DE VERDICTUL ASTEPTAT SI INCONTESTABIL!! IMUNITATEA PARLAMENTARA DE CARE SE BUCURA ABSOLUT TOATE LICHELELE. CU SIGURANTA ACEST FAPT ESTE NUMAI VARFUL AIZBERGULUI DIN PDL FIINDCA "ZEUS" A SCAPAT DEFINITIV PARTIDUL SAU DE SUFLET DIN MANA ANTICIPAND DEZASTRUUL CARE-L PANDESTE CA O UMBRA DE DUPA COLT. TOTUL ARE O LIMITA SI UN PREVIZIBIL SFARSIT!! INCET , INCET DAR SIGUR SE VA FACE CURATENIA DE PRIMAVARA SI IN PRECARA NOASTRA POLITICHIE.INTOTDEAUNA PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE DAR SE CURATA DE LA COADA SI TOT CE ESTE PUTRED SI PUTE SE ARUNCA LA HAZNA.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.