PROGRAMUL spitalelor şi farmaciilor gălăţene, la trecerea dintre ani

PROGRAMUL spitalelor şi farmaciilor gălăţene, la trecerea dintre ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciile medicale de urgenţă, unităţile de primiri urgenţe din cadrul spitalelor, unele farmacii şi centrele de permanenţă din judeţ lucrează fără întrerupere în perioada sărbătorilor de iarnă. Iată care este programul exact al instituţiilor medicale gălăţene de Revelion.

Gălăţenii pe care trecerea dintre ani îi va prinde fără o rezervă de medicamente uzuale vor avea la dispoziţie câteva farmacii unde programul va fi non-stop. În Galaţi, vizavi de Spitalul Judeţean, farmacia "Hygeia" are, ca de obicei, program non-stop. Deschis puteţi găsi tot timpul şi la farmacia "Dona, de pe strada Siderurgiştilor, precum şi la farmacia "Dona" din Micro 39 (vizavi de piaţă - n.r.).

Revelionul nu aduce modificări în programul Serviciului de Ambulanţă Galaţi. Echipajele de Ambulanţă vor fi disponibile fără întrerupere, în toată această perioadă.

De asemenea, echipajele Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) vor funcţiona după programul normal.

Şi Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Galaţi are asigurate linii de gardă permanente.

Toate centrele de permanenţă, deschise

Cele opt centre de permanenţă din judeţul Galaţi vor funcţiona, de Revelion, ca şi în restul zilelor anului. În zilele nelucrătoare, programul va fi non-stop, iar în zilele lucrătoare programul va fi între orele 15,00 şi 8,00. Centrele se află în localităţile Cudalbi, Corod, Băleni, Bălăşeşti, Tudor Vladimirescu, Cavadineşti, Bereşti şi Vlădeşti. Unităţile vor funcţiona pentru consultaţii şi pentru urgenţe medicale.

Atât pacienţii care au nevoie de dializă, cât şi cei care suferă de boli oncologice şi urmează un tratament chimioterapeutic vor beneficia de asistenţă medicală pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Pacienţii ai căror medici de familie au liber în această perioadă pot apela la serviciile medicilor de familie înlocuitori. Acelaşi lucru este valabil şi pentru restul liberelor şi al concediilor luate de medici în toată această perioadă.

Citit 2223 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.