Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
2 comentarii


Fosta prezentatoare Pro TV Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, este cunoscută pentru campaniile împotriva medicamentelor şi vaccinurilor, însă există şi soluţii medicale pe care vedeta le recomandă.

După ce a împărţit ţara în două cu declaraţiile sale despre vaccinuri, Olivia Steer vorbeşte sâmbătă la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars despre momentul care a declanşat aceste atacuri şi dezvăluie care este poziţia sa cu privire la aceste acte medicale.

“Atacurile au început după ce am spus nişte lucruri despre vaccinuri. La noi era un subiect tabu, iar eu am avut norocul să aflu aceste informaţii la timp. Nu zic nu tuturor vaccinurilor, dar haideţi să ne documentăm mai bine înainte să facem ceva atât de important!”, a mărturisit Olivia Steer.

Ea a povestit totodată şi despre momentul în care şi-a somat pur şi simplu doctorul care insista să îi administreze un vaccin copilului ei: “I-am spus „Asumaţi-vă, în scris, că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră!”. S-a uitat de la pix la foaie şi a zis „Dacă nu vrei, asta e!””.

Despre momentul în care a decis să îşi schimbe complet viaţa, despre cum i-a afectat asta relaţia cu mama sa, dar şi despre cea mai mare dezamăgire din viaţa sa, Olivia Steer vorbeşte deschis sâmbăta aceasta, de la 13,00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

Olivia Steer s-a născut pe 30 decembrie 1975, la Oradea. Încă din perioada liceului a prezentat ştiri la un post de televiziune din oraşul natal. Apoi a intrat la Facultatea de Drept. A scris la un cotidian orădean o rubrica numită „Rumeguşul limbilor de lemn”, despre erori de exprimare în media. După puţin timp a devenit corespondent pentru „Evenimentul zilei”.

A scris la săptămânalul „Bihoreanul” și a susținut o pagină de reportaje, sub titlul „Povestirile Oliviei”. În paralel era corespondent local pentru „Ştirile PRO TV Internaţional”.

Olivia Steer a fost coprezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de Ştefan Bănică Jr. După naşterea primului copil, David, a revenit la televiziune cu emisiunea „Business Magazin”. A urmat o nouă experienţă ca mamă, un alt fiu, Luca şi emisiunea „Doamne de poveste” de la Acasă Tv.

De câțiva ani, realizatoare tv a atras atenția publicului cu stilul de viață pe care îl adoptă. Ea este o vegetariană convinsă, ca și soțul său, Andi Moisescu, încurajându-i pe cei care îi vizitează site-ul oficial și care îi citesc postările de pe Facebook, să renunţe la obiceiurile culinare nesănătoase şi să se focalizeze asupra unui regim bio.

Vedeta este împotriva medicinei tradiționale, care, în opinia ei, nu face altceva decât să îmbolnăvească și mai mult oamenii pe termen lung. Olivia Steer a stârnit cele mai multe reacții când a declarat că este împotriva tuturor vaccinurilor.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1715 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2017 16:59

2 comentarii

 • postat de MAMA Luni, 06 Martie 2017 09:20 193.230.156.*** Link la comentariu
  2
  5

  uite asa s-au gasit destepte care au refuzat vaccinul antirujeola, de se intampla acum aceste drame cu copii decedati. pentru astfel de destepte , care apuca sa soarba de pe net toate prostiile si nu din carti de specialitate sau de la medici, este bine o deportare pe o insula, cu tot cu copii, fara a mai avea acces in societate. PLATIM PREA SCUMP PROSTIA OAMENILOR SI DOAR IMPRESIA CA DACA SUNT CU FITE SAU AU BANI SUNT SI DESTEPTI.

  Raportează
 • postat de george Duminică, 05 Martie 2017 22:49 188.146.5.*** Link la comentariu
  2
  3

  Este rezultatul direct al lipsei de incredere al oamenilor in stat = politicieni.
  Statul ar trebui sa fie cladit pe institutii independente fata de politic (mai ales invatamantul!) dar de unde ... vedem o tejghetareala mizerabila cu toate functiile publice, un iarmaroc.
  Competenta sta la coada in prea multe situatii. Astfel, statul a ajuns sa insemne politicieni iar imaginea lor e dezastruoasa.
  Astfel ajungi sa te intrebi daca vaccinurile importate sunt ok pentru copilul tau.
  Astfel ajungi sa te intrebi de ce este iodata populatia, de ce este interzisa prin lege vanzarea/consumul de sare naturala.
  Astfel ajungi sa te intrebi de ce sunt pastele de dinti pline cu fluor (neurotoxina) si apa de la robinet.
  Desigur, poti fi si ignorant ... cu cat stii mai putin, cu atat esti mai fericit!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.