Reţea electrică nouă la unitatea medico-socială de la Găneşti

Reţea electrică nouă la unitatea medico-socială de la Găneşti

Arhivă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În ultima şedinţă a CJ Galaţi au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru reconfigurarea reţelei de energie electrică la unitatea medico-socială de la Găneşti, investiţiile în modernizarea echipamentelor fiind de aproape 500.000 lei.
„Spitalul iniţial a fost construit cu mulţi ani în urmă, iar reţeaua electrică este subdimensionată faţă de necesităţile actuale. În timp, cu echipamente medicale, instalaţii de aer condiţionat etc., consumul a crescut şi a fost nevoie să cumpărăm un generator, care acum funcţionează aproape non-stop, pentru a suplini diferenţa de curent electric. Acum, când se construieşte un nou corp de clădire, în care vor mai fi 50 de paturi, când se vor adăuga diverse anexe, se va adăuga şi un spor de putere, iar specialiştii în domeniu au stabilit că trebuie să instalăm acolo un transformator electric de mare putere”, a arătat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.
Lucrările instalaţiei de utilizare constau în montarea unui post de transformare în anvelopa de beton (PTAB) în incinta spitalului şi realizarea unei alimentări radiale printr-un racord de LEA 20 kV. Proiectul va include montarea unui separator tripolar de energie, amplasarea unor stâlpi de curent electric, o consolă de derivaţie etc.
Lucrările la noul pavilion al unităţii medico-sociale de la Găneşti, destinat pacienţilor cu grave probleme psihice, au demarat anul trecut şi urmează a fi finalizate până la sfârşitul acestui an.În total, extinderea unităţii presupune investiţii de aproape 14 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de la bugetul propriu al CJ Galaţi, capacitatea spitalului urmând să fie extinsă cu 50 de paturi, peste cele 125 existente în prezent.

Citit 2590 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro