Sărbătoare la Cosmeşti, de Sf. Maria

Sărbătoare la Cosmeşti, de Sf. Maria

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Este o tradiţie ca, de ziua Sfintei Marii, pe 8 septembrie, locuitorii comunei Cosmeşti să facă petrecere mare. La fel a fost şi anul acesta. Duminică, de ziua comunei, Primăria şi Consiliul Local le-au adus în dar localnicilor un concert-spectacol, cu nume binecunoscute din lumea muzicală românească. A fost un show în adevăratul sens al cuvântului, cu muzică pe toate gusturile, la care sutele de oameni au cântat, au dansat şi s-au simţit bine. "A fost o festivitate foarte frumoasă, devenită tradiţie pentru comuna Cosmeşti de Sf. Maria. Alături de copiii comunei, din ansamblul „Flori de pe Siret”, am avut ca invitaţi şi foarte mulţi artişti din ţară. Am cam epuizat Moldova, aşa că am „intrat” şi în Oltenia şi am adus artişti pentru toate vârstele”, ne-a spus primarul comunei Cosmeşti, Ion Tuchiluş".
Pe scena de la Cosmeşti au urcat Aurel Moldoveanu, Dorian Popa, Maria Dragomiroiu, Petrică Mâţu Stoian, Mihaela Gurău, Gabriel Dorobanţu, Elisabeta Turcu, trupa Kronos, Ion Popa, Valentina Manole, Ana Ciobotaru, Marilena Berbeci şi, aşa cum spuneam, ansamblul folcloric „Flori de pe Siret”. Prezentatorii spectacolului au fost Loredana Brumă şi Victor Yila.

Citit 2681 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 18:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro