UPDATE Accident teribil la o lucrare de canalizare. Doi muncitori indieni, îngropați sub un mal de pământ

UPDATE Accident teribil la o lucrare de canalizare. Doi muncitori indieni, îngropați sub un mal de pământ
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE. ISU Galați a comunicat, în urmă cu puțin timp, că numărul victimelor din accidentul de la Tecuci este de două. Salvatorii au recuperat de sub malul de pământ prăbușit la lucrările de canalizare de pe strada Gheorghe Petrașcu doi muncitori, ambii cetățeni indieni. ”Au fost salvate două victime, de 34 și respectiv 35 de ani, una prinsă doar la nivelul membrelor inferioare și una acoperită în totalitate. Ambele victime au fost transportate conștiente la spital”, a precizat col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

În cauză, va fi declanșată o anchetă a ITM pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc incidentul.

Declarația purtătorului de cuvânt al ISU Galați, col. Eugen Chiriță - AICI

Mai jos, imagini VIDEO de la fața locului.


UPDATE. Muncitorul rămas captiv sub malul de pământ a fost extras de sub malul prăbușit, dar este în stare gravă. La fața locului, a fost trimis elicopterul SMURD, care îl va prelua și îl va transporta la un spital pentru investigații și îngrijiri medicale.


Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe strada Gheorghe Petrașcu din Tecuci. Un muncitor care efectua o lucrare la rețeaua de canalizare a fost surprins de un mal de pământ și a rămas încarcerat. A fost nevoie de intervenția pompierilor care lucrează la această oră pentru scoaterea victimei de sub pământ.

Din primele informații, bărbatul ar fi în viață și conștient, urmând a fi evaluat de echipajul medical de urgență.

Deocamdată, nu se știu cauzele care au dus la prăbușirea malului de pământ, aspectul urmând a fi clarificat în urma unei anchete.

Media

Citit 6067 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Aprilie 2022 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.