Parc şi teren de sport, recepționate la Frumușița

Parc şi teren de sport, recepționate la Frumușița
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În comuna Frumușița s-a recepționat înainte de alegeri investiția "Construire parc de agrement cu locuri de joacă pentru copii", cu finanțare de la bugetul local, în valoare de peste 300.000 de lei cu TVA. Autoritățile locale au inaugurat cu aceeași ocazie atât parcul, cât și noul teren de sport, construit în această perioadă la Școala Gimnazială "Petru Rareș".

"Între târgul comunal şi un teren de sport construit anterior era o porțiune de teren neamenajat și am realizat acolo un loc de joacă pentru copii, însă el poate fi folosit în egală măsură şi de tineri sau adulți. Este dotat cu mese de tenis și șah, aparate de fitness, bănci şi toaletă ecologică. Terenul respectiv are o suprafață de circa 1.000 mp şi este proprietatea comunei", ne-a declarat George-Lucian Ropotan, inspector de specialitate la Primăria comunei Frumușița și manager al acestui proiect.

În zonă se mai află un magazin mixt şi târgul comunal, astfel că zona are potenţial de dezvoltare, existând și un drum asfaltat până acolo. Terenul de sport cu gazon sintetic din imediata vecinătate s-a finalizat în 2018, după o investiție de aproximativ 350.000 de lei, din bugetul local. Accesul este liber pentru toţi localnicii.

Citit 1216 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 11:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro