Arşi de soare şi sărăciţi de apă:

Arşi de soare şi sărăciţi de apă:
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judeţul Galaţi se află pe locul doi în ţară, în funcţie de suprafeţele contractate în vederea aplicării de udări. Pe primul loc se află Brăila care a contractat 101.534 de hectare, iar pe locul trei este Ialomiţa, cu 29.341 de hectare. Pe ultimele locuri se situează judeţul Constanţa care a contractat doar 72,5 hectare.

Citit 1756 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2012 18:11

2 comentarii

 • postat de Tanasa
  Duminică, 26 August 2012 19:16
  Fost coleg la ANIF C.L
  Grija ta nu are nimic legat de irigatii.Grija ta este sa denigrezi fostii tai colegi.Asta se face $ profesional $ la ANIF:para, barfa,improscarea cu noroi a celor foarte putini care lucrau profesional interesati ca irigatiile sa fie utile celor care investesc in agricultura.
  Ai ce ai cu Dl Stroila,esti ridicol,mai esti si barbat.Il cunosc de cand a venit ca stagiar.Are defecte ca oricare om,dar ca este un slab inginer o spui cu ura.Este un profesionist de prima linie un specialist cum putini mai sunt astazi in Galati.Este implicat in multe proiecte aici in judet cat si in tara.Cand se vorbeste despre IF si irigatii cu toate riscurile se ridica si vorbeste,critica vine cu idei si solutii inginresti se face liniste in jurul lui de multe ori cu folos de alte ori cu repercursiuni defavorabile lui.Si-a aparat multi colegi in situatii dificile.Amintiti-va de cuvantul critic adus fostului ministru al AGR. Muresan cand a amutit o sala intreaga.sau cel din fata Dir Gen ANIF Nastea.Este inginer cu personalitate cu coloana verticala ,stie sa se inchine dar nu sa se plece.Nu stie sa faca pontaje la calculator da dar el este inginer tehnic.Si eu nu cred ,fata lui este absolventa de cibernetica.Are un defect adevarat: dispretuieste prostii si lingaii si este fidel crezului sau politic ( crede prea mult in PSD) fapt care i-a provocat multe necazuri mai ales in ultimi ani.De aceia nu a fost selectat de Zamfir nu cum zici tu ca nu a luat concursul.De ce minti,de ce esti neserios? Am scris aceste lucruri pentru ca il cunosc si cu cele bune si cu cele rele,am lucrat si am colaburat cu el nu ne-am tradat s-au mintit niciodata unul pe altul si ne respectam reciproc.Si am mai scris pentru ca el tace dar are o vorba: "este foarte rau sa te ei cu mintea prostului".Las-o mai moale se vede invidia si nesimtirea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fost coleg la ANIF C.L pt.toti fermierii,taranii
  Joi, 23 August 2012 03:06
  Iata ca si la Galati se poate iriga .Nu la capacitate dar reprezinta mai mult decat nimic.S-ar fi irigat probabil mai mult daca fermierii ce au format FOUAI-UL "CAMPIA COVURLUI" ce acopera o suprafata de peste 75000 hectare al carui presedinte este Dl .ING. BARCEANU PETRU -actualmente Director la ANIF Galati-ar fi irigat.Singurii care iriga an de an sunt "cartofarii" D-nei SICUTA MURGU max.1000 ha,in timp ce ceilalti nu urmaresc decat sa incaseze subventii de la stat- mai nou accesare masura 125 .Marele specialist ing. STROILA MIHAI -singurul inginer ce nu a promovat concursul de a ramane inspector de zona-cel mai slab pregatit inginer, care timp de peste 30 (treizeci) ani nu a facut nimic pentru sectorul de I.F.unde a fost si inspector de zona ,de altfel un mare MINCINOS -a spus ca a fost prezent la intilnirea cu Dl.Ministru Botanoiu ,la SRP 1 VANATORI, dar nu l-a vazut nimeni.Marele specialist ing. STROILA M. a uitat sa precizeze ca in ultimii 8 -opt-ani 2004-2011 a fost coordonat,alaturi de alti inspectori de zona ing.Anghel.ing.Iconaru-acum angajat la Fouai "CAMPIA COVURLUI" -Dl.Presedine Fouai ,Director Anif Galati i-a amenajat un birou in cadrul institutiei publice-ing.Iftode. ing. Ioan Viorel toti au parasit institutia preferand cele 7
  (sapte) salarii compensatorii,- de Dl. ing. BALTAGA LIVIU , DIRECTOR, al Unitatii, de Administrare, Galati -alt mare specialist care a stabilit ce trebuie reabilitat in sectorul I .F. in aceasta perioada si se vad rezultatele STROILA M nu a inteles niciodata ca la Galati isi desfasura activitatea si Sucursala Moldova Sud ce coordona activitatea pe teritoriul a 4 (patru ) judete care se ocupa de politicile de I.F Nu peste mult timp se v-a desfasura concursul de ocupare a functiei de Director al ANIF Galati.Sunt foarte curios daca v-a participa si cel mai nou specialiat in I.F Dl.Director BARCEANU PETRU de profesie CARUTAS -rog sa ne precizeze unde a terminat Liceul ,in ce an-ce Facultate a absolvit ???? |||| ,in ce an ??si ce il recomanda sa indeplineasca in continuare functia de director al ANIF GALATI. Ca se v-a prezenta la concurs nu ar fi nici o nenorocire .Dar ar fi culmea sa-l si promoveze.Mare specialist ing.BARCEANU PETRE-Director ANIF. Poate se v-a prezenta la concurs si""Marele Specialist ING. STROILA MIHAI Atunci sa vezi concurenta Sa auzim numai de bine.Voi reveni.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.