Târgu Bujor îşi face blocuri pe apă

Târgu Bujor îşi face blocuri pe apă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe strada principală din oraşul Târgu Bujor s-au turnat două fundaţii pentru blocuri ANL, pe care ar urma să le primească tinerii din localitate. Curios, în prezent, ambele fundaţii sunt acoperite cu o peliculă de apă care se infiltrează din sol. A cerut cineva apartamente în blocuri lacustre, presupunând că s-ar mai putea construi în aceste condiţii? Lămuriri ne-a dat primarul oraşului, Laurenţiu Gâdei. „Nu eu am ales locul pentru construcţia celor două blocuri, pentru că eu am venit la Primărie abia după alegerile din vară. Acolo s-a infiltrat apa, dar blocurile se vor putea construi, în cursul anului viitor, dacă obţinem finanţare conform planului. În zonă sunt case care nu au probleme cu infiltraţiile, iar construcţia blocurilor propriu-zise va începe de mai sus de nivelul asfaltului. Ştiu că acum aspectul fundaţiilor este unul care dă de bănuit, dar apa nu va fi o problemă, când vom avea bani să construim blocurile”, a declarat primarul din Târgu Bujor.

Citit 3387 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2012 23:15

8 comentarii

 • postat de Sa dispară operele din primărie
  Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 08:32
  Vrem curatenie in primărie .Sa dispară puturosi,panaramele si incompetentii.Cred ca le știți domnule primar,pentru ca bujorenii s-au cam saturat....
  0
  0
  Raportează
 • postat de neculai
  Vineri, 02 Noiembrie 2012 21:32
  mai bine ar face puturi pt apa iar blocuri ar face in spatele postei .Sa darime cotinetele din targu bujor
  0
  0
  Raportează
 • postat de NECULAI
  Vineri, 02 Noiembrie 2012 21:28
  SINTEM IN VENETIA
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cristi
  Joi, 01 Noiembrie 2012 11:22
  Acolo se face Burj al Bujor si nu stiti voi. :)))))))))))
  0
  0
  Raportează
 • postat de valy
  Joi, 01 Noiembrie 2012 09:54
  Corect Domnule Primar ,dar cei de mai jos comenteaza in functie de nivelul lor de cultura,vorba romanului,,DACA ATAT II DUCE CAPUL,,IAR PENTRU DOMUL ARFIRE Dumezeu sa o ierte si dinsului putere de viata dupa greaua incercare .
  0
  0
  Raportează
 • postat de gidei laurentiu viorel
  Joi, 01 Noiembrie 2012 08:58
  Domnul Arfire trece prin momente extrem de grele si dureroase pricinuite de pierderea unicei fice. Va rog sa avem decenta si respectul cuvenit fata de momentele delicate prin care trece si sa nu jignim. Va multumesc. Despre mine puteti spune orice doriti!
  0
  0
  Raportează
 • postat de x
  Joi, 01 Noiembrie 2012 08:50
  Arfire fii calm ca si Gadei va continua aceeleasi invarteli ca celalt primar.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Arfire traficantul de locuri de casa
  Joi, 01 Noiembrie 2012 07:12
  Numai un mare idiot si hot ca fostul primar Arfire Ștefan putea sa aleagă acea locatie nefericita.Locurile bune au fost vândute de același personaj prin tot felul de escrocherii.Sper ca Gadei sa facă lumina si ordine in Primăria Târgu Bujor.Doar astfel va ajunge parlamentar.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.