Când va fi FINALIZATĂ alimentarea cu APĂ POTABILĂ a comunei Băneasa

Când va fi FINALIZATĂ alimentarea cu APĂ POTABILĂ a comunei Băneasa
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ceea ce priveşte reţeaua de apă potabilă a comunei Băneasa, acesta este tot un proiect neterminat. Începute în 2009, lucrările nu sunt gata nici acum, chiar dacă fonduri s-au mai alocat şi în anul 2013. „Sper ca până la finalul anului să ducem la bun sfârşit problema alimentării cu apă potabilă a comunei.

În acest moment, proiectul este gata în proporţie de 60%, dar mai avem mult de lucru. Costul total va fi în jurul sumei de 20 de miliarde de lei vechi, o sumă mare, dar necesară, având în vedere că îi va ajuta foarte mult pe oameni, îndeosebi pe cei mai tineri, care îşi fac case noi”, ne-a spus primarul Grigore Gociu.

Locuitorii comunei aşteaptă şi ei cu nerăbdarea finalizarea acestui proiect. Mihai Andrei Guianu, un cetăţean în vârstă de 46 de ani, ne-a spus că renovarea locuinţei sale depinde de reţeaua de apă potabilă, aşa că îşi doreşte ca totul să se facă cu repeziciune. „Ştiu că e proiectul pe rol, dar e de mult. Parcă de la fostul primar ni se tot promite că vom avea apă în curte, dar tot de la fântână ne alimentăm. Din păcate, nu putem avea condiţii normale de trai, şi ne uităm cu jind la alte comune unde există şi apă, şi canalizare, şi gaze şi tot ce trebuie. Mai ceva ca la oraş. Eu îmi refac casa acum şi, pentru a avea parte de o baie normală, pentru a folosi maşina de spălat şi pentru alte lucruri, am nevoie de acea reţea de apă. Probabil că, dacă domnul primar îşi ţine cuvântul dat, la anul termin şi eu casa cu totul”, ne-a explicat omul.

Foto de Marius Negri

Citit 2430 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2015 18:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.