Ce este bine să eviţi înainte de a face sex

Ce este bine să eviţi înainte de a face sex
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În vreme ce anumite obiceiuri pot duce la o seară romantică de neuitat, alături de parterul de cuplu, alte lucruri pot ruina o astfel de seară. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, atunci când exagerezi cu mâncarea. Acest lucru o să te facă somnolent/ă şi lent/ă, în special dacă masa a fost bogată în carbohidraţi. Pentru a-ţi creşte nivelul de energie, optează pentru fructe, nuci şi apă din belşug. Poţi crede că o băutură energizantă e o bună opţiune înainte de sex. În fapt, aceste băuturi conţin o mare cantitate de zahăr, iar atunci când efectul trece te vei simţi lipsit/ă de energie şi incapabil/ă să ai acea experienţă pe care poate că o aşteptai de ceva vreme.

Discuţiile în contradictoriu sunt fireşti într-un cuplu, dar acestea afectează senzaţia de confort şi de plăcere dacă au loc chiar înainte de sex, astfel că amână-le pentru altă dată. Stresul interferează cu o viaţă sexuală normală, astfel că sunt indicate mesajele de relaxare sau exerciţiile de meditaţie, timp de câteva minute, în cazul în care te simţi stresat/ă.

Chiar dacă ideea este de a avea o respiraţie proaspătă în timpul sexului nu folosi pastilele cu mentol, pentru că produc o scădere a testosteronului, astfel că dorinţa ta sexuală ar putea avea de suferit. Optează pentru apa de gură. Nimeni nu are un corp perfect, aşa încât nu ar trebuie să îţi faci probleme legate de asta. Concentrarea pe astfel de gânduri poate diminua dorinţa până aproape de zero. Nu grăbiţi lucrurile, mai ales dacă aveţi un partener nou de sex. Lăsaţi-vă timp pentru a experimenta acele lucruri care vă fac să vă simţiţi bine amândoi şi acceptaţi faptul că poate să nu fie perfect de prima dată.

Încercaţi poziţii sau locuri noi pentru a face sex şi puneţi-vă în practică fantezia. Altminteri, riscaţi ca dorinţa şi plăcerea să se diminueze până la dispariţie. Fumatul poate reduce dorinţa sexuală şi determina restricţii în circulaţia sângelui către organele genitale, iar cantităţile mari de alcool pot fi, de asemenea, o piedică în calea performanţei în pat.

Citit 5812 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2018 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.