Cum poţi rămâne însărcinată mai repede

Cum poţi rămâne însărcinată mai repede
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Atunci când decizi că este timpul să faci un copil, vrei să rămâi însărcinată în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, nu fi nerăbdătoare. Câteodată, este nevoie de timp. Dacă ai planificat perioada în care ai vrea să rămâi însărcinată, trebuie să ştii că există o serie de lucruri pe care trebuie să le faci şi unele pe care trebuie să le eviţi, pentru ca şansele să crească. Iată ce este recomandat să faci atunci când vrei să rămâi însărcinată.

Primul lucru constă în vizitarea unui medic ginecolog pentru un control. Trebuie să ştii şi să înveţi mai multe despre sarcină. În plus, atunci când orice îndoială, oricât de mică este prezentă, este important să discuţi cu medicul.

Întreabă-l care sunt cele mai recomandate vitamine prenatale şi care conţin acid folic, fiindcă sunt cele care reduc riscul de a avea un copil anormal. Totodată, dacă ai orice problemă medicală, trebuie spusă medicului, pentru a ţine sub control situaţia, înainte de a rămâne gravidă.

Familiarizează-te cu ciclul

Fiecare femeie este diferită. Cel mai bun moment pentru a rămâne însărcinată este la ovulaţie, iar simptomele de ovulaţie includ modificări ale mucusului cervical. În plus, sunt foarte multe metode care îţi spun care este cea mai bună perioadă. În timp ce se spune că anumite poziţii ajută foarte mult atunci când vrei să rămâi însărcinată, nu există nicio dovadă care să ateste acest lucru. Şi, chiar dacă poziţia misionarului este favorită pentru majoritatea, nu este cea mai recomandată în acest caz. În plus, după actul sexual, trebuie să eviţi să mergi la baie, ci trebuie să stai întinsă în pat cel puţin 20 de minute.

Evită perioadele stresante

Totodată, un alt factor care poate întârzia sarcina este stresul. Pe lângă efectele negative pe care le are asupra ovulaţiei, acesta poate provoca disfuncţii sexuale şi anxietate.

Alege să faci activităţile care te relaxează. Meditaţia, exerciţiile de respiraţie sau muzica ajută la reducerea nivelului de stres. În plus, trebuie practicate exerciţii fizice în mod moderat, pentru că atunci când sunt exercitate în exces influenţează ovulaţia în mod negativ. În plus, experţii recomandă mersul pe jos câte o jumătate de oră, de trei ori pe săptămână. De asemenea, este foarte importantă alimentaţia.

Citit 1988 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Octombrie 2022 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.