4 motive întemeiate pentru a evita sălile de joc ilegale

4 motive întemeiate pentru a evita sălile de joc ilegale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Orice afacere de succes se copiază şi în nici un caz cazinourile nu fac excepție de la această regulă. Atâta timp cât acest lucru se face respectând legile în vigoare este în ordine, dar atunci când jocurile de noroc se organizează ilegal avem în față o adevărată problemă.

Ai crede că astăzi așa ceva nu există dar din păcate sălile de jocuri de noroc care activează în ilegalitate sunt o realitate. Dacă ești tentat să intri în o asemenea locație îți dăm 4 motive întemeiate ca să nu o faci. Citește doar cu atenție rândurile următoare și nu face greșeala să încalci legea.

Dacă ești prins poți să fii arestat

Dacă îți place libertatea și nu vrei să petreci nici măcar o secundă după gratii probabil că este cel mai bun motiv pentru a evita sălile de joc ilegale. Dacă te-ai afla în Texas, statul american cu cele mai drastice legi în materie de jocuri de noroc, să fi prins în o asemenea locație înseamnă pușcărie sigură.

Dar nu îți imagina că oriunde asemenea săli acţionează nu vei da socoteală legii. Pentru organizatorii unei săli de jocuri de noroc ilegale o amendă consistentă sau chiar câteva luni de închisoare nu înseamnă nimic.

Dar pentru tine ca persoană acest lucru poate să aibă consecințe devastatoare. O să ai dosar penal, îţi vei pierde credibilitatea în comunitate și poți avea probleme serioase în familie. Sfatul nostru este să stai departe de asemenea săli și să accesezi ce casino online licențiat vrei, jocul tău fiind în acest caz 100% legal și sigur.

Nu au nici o obligație să te plătească corect

Dacă ești OK cu ideea de posibilă pușcărie și intri într-o asemenea locație nu te aștepta la corectitudine și jocuri cinstite. O astfel de sală de jocuri ilegală nu are regulamente de respectat și legi de urmat, profitul pe orice căi îi interesează cel mai mult.

Dar dacă totuși faci acest lucru înseamnă că vrei să joci și dacă vrei să joci îți dorești să și câștigi. Ori în asemenea săli vei întâlni 2 realități, fie jocurile sunt măsluite și nu câștigi mai nimic, fie plățile pe care le fac nu sunt similare cu cele din cazinourile legale.

Și hai să presupunem că printr-un miracol ai câștigat o sumă cu multe zerouri. Ce crezi că se va întâmpla? O vei primi la ieșirea din această sală ilegală sau este posibil să îți dorești ca doar să ieși sănătos și cu nici un ban asupra ta?

Ei nu au nici o obligaţie legală să raporteze câştigurile la Fisc

Sălile de joc ilegale este clar că nu se supun nici unor legi fiscale, prin urmare nu o să le vezi cum “aleargă” la Fisc să își declare veniturile. Dar să nu crezi că aceasta este doar problema lor, va deveni în scurt timp și a ta.

Să presupunem, deși este greu de crezut așa ceva, că o să ai câștiguri nenumărate. Dacă ai juca într-un cazino legal nu ar fi nici o problemă, însă în unul ilegal nu te aștepta să ți se dea chitanțe sau documente din care să reiasă sumele câștigate.

Și în acest caz ar trebui să faci o altă ilegalitate, să începi să speli acești bani murdari și să îi faci albi. Nici nu îi poți depune la bancă pentru că ți se cere să dovedești proveniența și nici nu îi poți declara la Fisc, au fost câștigați ilegal și o să ți se confiște toți.

De ce să riști atât de mult pentru niște câștiguri care au șanse atât de mici să apară? Mai bine, dacă ai bani, ia-ți un bilet dus-întors către Las Vegas și încearcă-ți acolo norocul fără să îți pui în pericol viitorul.

Oamenii pot fi jefuiți și unul dintre ei poți fi chiar tu

Ai intrat într-o sală de jocuri ilegală, atunci și așteaptă-te la manifestări ilegale. Poate că ele nu pot apărea în incinta locației, deși nimic nu e garantat, dar în mod sigur că la ieșire poți avea parte de cea mai tristă experiență a vieții tale, să fi jefuit.

Îți poți imagina că în astfel de incinte își găsesc adăpost o mulțime de oameni certați cu legea și printre aceștia își fac loc și cei care nu se dau înapoi să te jefuiască. Este de ajuns să observe că ai un câștig mare și te vor urmări la ieșire cu scopul clar de a te jefui.

Dacă ai scăpa dar cu banii luați ar putea să fie în final motiv de bucurie, dar asemenea oamenii nu au respect pentru viața umană. Ești deci în pericol mare să o pierzi chiar pe a ta pentru o proastă alegere, așa că nu intra în asemenea locații și vezi-ți în continuare de viața ta.

Concluzie

Sălile de jocuri de noroc ilegale sunt poate atractive pentru jucătorii care nu au opțiuni legale în zona lor de a face acest lucru. Este rețeta perfectă pentru dezastru așa că în nici un caz nu îți sugerăm acest lucru. Caută un cazino licențiat, vezi dacă îți place oferta acestuia și începe să pariezi. Mult succes!

 (P)

 

Citit 1076 ori Ultima modificare Vineri, 22 Decembrie 2023 09:48