Frumuseţea stă în mâinile tale. Prepară-ţi singură masca de faţă

Frumuseţea stă în mâinile tale. Prepară-ţi singură masca de faţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Obţine o piele foarte hidratată folosind următoarele reţete simple şi ieftine pentru sezonul rece. Încearcă masca de faţă adecvată nevoilor tenului tău şi prepar-o la tine acasă.

Căpşuni pentru micşorarea porilor

Porii mari îţi pot da dureri de cap. Dacă eşti pregătită să reduci efectul vizual, este momentul să vorbim despre avantajele efectului magic al căpşunelor. Freacă bucăţile de căpşuni pe faţă şi lasă-le să acţioneze între 3 şi 4 minute. În final, poţi să îţi clăteşti faţa cu apă rece. Repetă acest ritual de frumuseţe cel puţin de 3 ori pe săptămână pentru a obţine efecte vizibile.

Cuburi din ceai de muşeţel pentru coşuri

Vindecă acneea cu un tratament foarte simplu şi testat pe bază de ceai. Prepară ceai de muşeţel într-un bol şi lasă ierburile la fiert maxim 20 de minute. Umple tăvile pentru cuburi de gheaţă sau o pungă de gheaţă cu ceai şi pune-o la congelator. Dimineaţă sau înainte de a te pregăti pentru un eveniment special, freacă-ţi faţa cu gheaţa obţinută din ceaiul de muşeţel. Este un tratament ideal pentru a reduce umflăturile şi inflamaţia.

Mască pe bază de castravete şi argilă verde pentru piele catifelată

Dacă vrei să experimentezi reţete de măşti faciale care îţi vor oferi posibilitatea de a avea o piele catifelată şi strălucitoare, foloseşte acest tratament cu proprietăţi curative care te va ajuta să scapi de pete şi puncte negre. Într-un bol, amestecă un castravete răzuit şi o lingură de argilă verde. Aplică această compoziţie pe faţă şi las-o să acţioneze între 10 şi 15 minute. Apoi foloseşte un prosop umed pentru a şterge masca de pe faţă. Termină exfolierea clătindu-ţi faţa cu apă rece.

Lămâie şi ceai verde pentru ten gras

Petele de grăsime de pe faţă îţi pot distruge aspectul. Prepară acest tonifiant calmant pentru o utilizare zilnică. Într-un bol mediu, amestecă 2 linguri de suc natural de lămâie cu un pahar de ceai verde rece. Foloseşte o dischetă demachiantă pentru a aplica loţiunea pe porii tai şi curăţă tenul de murdărie şi excesul de ulei.

Include acest ritual în regimul tău zilnic pentru îngrijire. Elimină radicalii liberi din porii tăi dimineaţa şi înainte de a merge la culcare.

Citit 11144 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.