Câteva sfaturi pentru CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ

Câteva sfaturi pentru CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Odată cu venirea primăverii, gospodinele fac tot posibilul pentru a-şi curăţa casa în profunzime. Pentru a obţine o casă luminoasă şi parfumată, câteva trucuri ne stau la îndemână. În primul rând, înainte de a te apuca de curăţenia propriu-zisă, fiecare obiect trebuie să stea la locul lui, produsele expirate vor fi aruncate, iar obiectele pentru sezonul rece vor fi depozitate în dulap.

Pe lângă asta, casa nu trebuie curăţată în acelaşi timp: începe cu livingul, apoi dormitorul şi la final curăţă bucătăria, holul şi baia. Pentru a economisi timp, încearcă să faci mai multe lucruri odată.

Pune maşina la spălat în timp ce dai cu aspiratorul sau ştergi praful. Indicat este să se utilizeze aspiratorul, apoi să se şteargă praful. Dacă faci invers, vei fi nevoit să ştergi din nou praful.

Recomandat este să se spele pilota şi pernele. Acestea trebuie spălate de două ori pe an, deoarece ele ajung să-şi dubleze greutatea, în timp, din cauza acarienilor şi a dejecţiilor acestora. Sursa foto: curatenie-timis.ro

Citit 2695 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.