Moş Crăciun a adus bucurie la Viaţa liberă | FOTO și VIDEO

Moş Crăciun a adus bucurie la Viaţa liberă | FOTO și VIDEO
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ca în fiecare an, Moş Crăciun a venit şi la copiii angajaţilor de la "Viaţa liberă", parcă mai şugubăţ ca niciodată, semăna la voce şi la statură cu actorul de la Teatrul de Păpuşi, Aurelian Iorga, dar, cu siguranţă, nu era el, era chiar Moş Crăciun, cu barbă albă, lungă, numai inele. Când l-au văzut, piticii cei mai mici au rămas cu gura căscată de uimire. Noroc că era pus pe şotii, i-a iscodit pe toate părţile să vadă dacă chiar au fost cuminţi (şi ei, dar şi părinţii), apoi le-a dat cadourile mult aşteptate. Cum altfel, având în vedere că Moş Crăciun a scos din sac un ditai dosarul în care s-a lăudat că are liste peste liste cu copiii obraznici, însă, când l-a deschis, era gol-goluţ. 

Mai rău că Moşul era cât pe ce să fie amendat şi apoi arestat de un pui de poliţist, care a refuzat să spună o poezie. "Şi, dacă mă arestezi, cine mai duce jucării copiilor?", a întrebat Moşul, sperând că poate-poate îl intimidează. "Poliţia!", a venit prompt răspunsul.  

"Văd că aici la "Viaţa liberă" sunteţi o mare familie, pe toţi copiii îi cheamă şi Auchan", a remarcat Moşul, pentru că pe toate sacoşele cu daruri scria şi respectivul nume, al sponsorului nostru.

Cum nu se poate sărbătoare fără colinde, au venit şi frumos ne-au cântat şi ne-au încântat fetele de la Şcoala de canto "Voces" şi  minunata lor profesoară, Monica Măciuceanu, dar şi o fărâmă de Madrigal, corul elevilor de la Seminarul Teologic "Sf. Andrei", "dăscăliţi" de prof. dr. Dan Eugen Drăgoi, un cor care ne-a tăiat, ca de obicei, respiraţia, cu armonia şi polifonia vocilor, dar şi cu un repertoriu inedit.

Foto și video: Marius Negri

Citit 2063 ori Ultima modificare Luni, 25 Decembrie 2017 01:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.