Weekend pe muzică de fanfară

Weekend pe muzică de fanfară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri seară, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc deschiderea oficială a celei de-a VI-a ediţii a Festivalului Internaţional de Fanfare „Iosif Ivanovici”.

După defilarea celor peste 150 de participanţi la festival, de la 19.30 va avea loc un spectacol susţinut de Fanfara „Valurile Dunării” Galaţi, Orchestra „Valahia” din Giurgiu, Clubul de Dans „Fantezia” din Galaţi, Corul Teatrului Muzical „Nae Leonard” şi Grupul de Balet „Academica” Galaţi.

De la ora 20.00, vor susţine concerte Fanfara municipiului Edirne (Turcia), „Promenada”, din Câmpia Turzii, cea a Palatului de Cultură Soroca (Republica Moldova), „Argeşul” Piteşti şi AMTAP Chişinău (Rep. Moldova).

Sâmbătă, 6 august, de la 19.00 la 22.45, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor vor susţine concerte de muzică de promenadă şi divertisment „Valahia” (Giurgiu), „Argeşul” (Piteşti), „Promenada” (Câmpia Turzii), Fanfara AMTAP Chişinău (Rep. Moldova), în timp ce pe Faleza Dunării vor concerta (de la ora 19.00 la 23.00) fanfara Edirne (Turcia) şi fanfara „Valurile Dunării” Galaţi.

Duminică, 7 august, de la 18.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se va desfăşura defilarea fanfarelor Garnizoanei Brăila, Edirne (Turcia), „Promenada” (Câmpia Turzii) şi  AMTAP Chişinău (Rep. Moldova), „Argeşul” (Piteşti), „Valurile Dunării” Galaţi şi „Valahia” Giurgiu.

Tot duminică, de la ora 19.15 va avea loc festivitatea de încheiere a festivalului, în cadrul căreia se vor decerna diplome participanţilor.

De la 19.30 şi până la 23.00, vor susţine concerte de muzică de promenadă şi divertisment fanfarele Garnizoanei Brăila, Edirne (Turcia), „Promenada” (Câmpia Turzii), Chişinău (Rep. Moldova), „Argeşul” (Piteşti), „Valurile Dunării” Galaţi şi „Valahia” Giurgiu.

Citit 1179 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.