În ce lună e cel mai bine să te căsătoreşti?

În ce lună e cel mai bine să te căsătoreşti?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Intenţionaţi să vă puneţi pirostriile şi nu vă puteţi decide în ce lună să faceţi pasul cel mare? Ca în mai toate etapele nunţii, şi aici există multe superstiţii, iar dacă vreţi musai să ţineţi cont de ele, trebuie să ştiţi că "fericirea" sau "ghinionul" aduse de o lună sau alta în succesul unui mariaj nu depind de anotimp.

IANUARIE - marchează începutul de an şi totodată o lună de bun augur pentru căsătorie. Sunt considerate ca fiind cele mai norocoase zile primele zece din an!

FEBRUARIE - în această lună se spune că păsările îşi întâlnesc perechea, aşadar nunta în luna februarie va marca o poveste de dragoste fără sfârşit. Este de evitat încheierea căsătoriei în primele cinci zile ale lunii.

MARTIE - poveste de dragoste cu urcuşuri şi coborâşuri se spune că ar fi căsătoria în martie.

APRILIE - luna bucuriei, în această lună căsătoria aduce împreună doi miri plini de bucurie.

MAI - ştim cu toţii că mulţi fug de nunţi în luna mai. Din popor se spune ca această lună este potrivnică căsătoriei, că nunţile în această lună nu sunt de bun augur.

IUNIE - numele lunii iunie vine de la zeiţa greacă Junona, patroana căsătoriei, de aici şi ideea că aceasta lună este cea mai dorită.

IULIE - luna celor atât de harnici, încât vor munci din greu să obţină ceea ce îşi doresc.

AUGUST - o lună favorabilă căsătoriei, mai ales spre sfârşitul perioadei.

SEPTEMBRIE - bogăţie din plin, armonie şi bună dispoziţie, culori calde şi multă melancolie.

OCTOMBRIE - pentru cununii civile, ultima parte a lunii aduce noroc, în schimb, pentru nunţi, prima parte a lunii pare a fi oglinda lui septembrie.

NOIEMBRIE - dacă prinzi prima ninsoare a lunii noiembrie, bogăţia se aşterne în drumul tău.

DECEMBRIE - luna în care spui "DA" cu toata inima!

Indiferent dacă sunteţi superstiţioşi sau nu, cel mai important în fixarea datei în care veţi face marele pas este înţelegerea, iar călătoria în doi să fie pornită din toată inima, cu dragoste şi respect.

Citit 24968 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2018 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.