Consiliul Judeţului împarte flori bunicilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului Galati, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a pregătit o serie de surprize pentru bunicii noştri.

Pentru că astăzi este „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”, vârstnicii care vor vizita Grădina Botanică vor primi câte o floare din partea Consiliului Judeţului Galaţi.

În plus, vizita în Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii este gratuită. Tot gratuit, pensionarii pot vizita Casa Colecţiilor, Casa Cuza şi Muzeul de Istorie – unde vor fi organizate scurte lecţii de istorie sub numele de „Lecţie de istorie – Lecţie de viaţă”. Muzeul de Artă Vizuală Galaţi îi aşteaptă pe vârstnici să viziteze expoziţia documentară "Restaurarea - Ştiinţă şi Artă", precum şi celelalte expoziţii deschise în cadrul instituţiei.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului vor distribui pe stradă, în diverse puncte ale oraşului, pliante informative şi le vor dărui câte o floare celor vârstnici.

Între orele 10.00 – 14.00, vor fi amplasate puncte medicale de verificare a stării de sănătate pentru toate persoanele vârstnice la Grădina Botanică, pe esplanada de la Potcoava de Aur şi în cadrul Muzeului de Istorie.

„Ziua internaţională a vârstnicilor este o sărbătoare şi totodată o dovadă a respectului sincer pe care locuitorii din lumea întreaga îl datorează persoanelor de vârsta a treia pentru eforturile şi acumulările realizate de-a lungul vieţii”, a declarat Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi.

Citit 700 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.