UPDATE | GRAV ACCIDENT rutier pe DN25. Un mort și 4 răniți
Foto: GSDG

UPDATE | GRAV ACCIDENT rutier pe DN25. Un mort și 4 răniți
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

UPDATE | Poliția a anunțat că a sancționat administratorul drumului cu 100 de puncte amendă și 14.500 de lei pentru neluarea măsurilor în vederea asigurării traficului în siguranță.


UPDATE | Unul dintre bărbaţii răniţi în impact a murit. El a fost găsit de echipele medicale în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvat. O a doua victimă din vehiculul care a produs coliziunea se află în comă, iar ceilalţi trei răniţi, din microbuzul lovit, au fost preluaţi de echipajele SMURD şi aduse la Spitalul de Urgenţă.


Trafic blocat pe drumul Galaţi - Tecuci din cauza unui GRAV ACCIDENT rutier | Traficul rutier de DN 25 este blocat la acest moment din cauza unui grav accident de circulaţie produs între localităţile Tudor Vladimirescu şi Vameş. Potrivit primelor informaţii, în impact au fost implicate două autoutilitare, dintre care una de mare tonaj aparţinând unei firme care distribuie profile PVC, care venea de la Tecuci, şi un microbuz. Primul vehicul ar fi derapat pe carosabilul acoperit cu polei şi ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit celalaltă autoutilitară.

Cinci persoane sunt rănite grav, două din maşina care a derapat şi trei din maşina lovită, acestea din urmă fiind şi încarcerate.

Echipajele ISU, SMURD şi de la Ambulanţă sunt la faţa locului, iar poliţiştii rutieri fac măsurători pentru a elucida circumstanţele în care s-a produs coliziunea.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 28765 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.