Când vor fi puse în vânzare noile abonamente Transurb cu preţ redus

Când vor fi puse în vânzare noile abonamente Transurb cu preţ redus
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Printr-o informare transmisă redacţiei, SC Transurb anunţă datele de la care se vor elibera abonamentele de călătorie gratuite sau cu preţ redus, conform facilităţilor stabilite de Consiliul Local.

Conform sursei citate, din 5 martie vor fi puse în vânzare abonamentele pe două linii, cu preţul de 1,5 lei pe lună, pentru persoanele fără venituri cu vârsta peste 65 ani şi pentru pensionarii care cumulează venituri din pensie de până la 1.900 lei brut/lună. Tot din 5 martie vor fi disponibile şi abonamentele pe o linie, cu preţul de 12,5 lei/lună, pentru persoanele care beneficiază de salariul minim pe economie de 1.900 de lei brut/lună.

Potrivit Transurb, de la 1 martie îşi vor putea cumpăra abonament pe o linie, plătind doar un leu pe lună, persoanele fără venituri cu vârsta peste 65 ani, pensionarii care cumulează venituri din pensie de până la 1.900 lei brut/lună, elevii din învăţământul obligatoriu, profesional şi liceal acreditat/autorizat, din municipiul Galaţi, studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţa, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani, din municipiul Galaţi şi persoanele care beneficiază de indemnizaţie de şomaj.

Tot de la 1 martie vor fi puse în vânzare abonamentele pe o linie, cu preţul redus cu 75 la sută (12,5 lei pe lună), pentru pensionarii care cumulează venituri din pensie cuprinse între 1.901 şi 2.500 de lei brut/lună.

De la aceeaşi dată vor fi comercializate abonamentele pe o linie, cu preţul redus cu 50 la sută (25 de lei pe lună), pentru pensionarii care cumulează venituri din pensie cuprinse între 2.501 şi 3.000 de lei brut/lună.

Pensionarii de invaliditate îşi vor putea procura abonamentul gratuit pe o linie sau pe două linii tot de la 1 martie.

Citit 14314 ori Ultima modificare Vineri, 02 Martie 2018 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.