Şi animalele suferă din cauza frigului. APEL: Orice ajutor este binevenit
Foto: Marius Negri

Şi animalele suferă din cauza frigului. APEL: Orice ajutor este binevenit
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Temperaturile foarte scăzute din ultima perioadă au afectat şi animalele. Cinci câini din padocul asociaţiei "Ajutaţi-l pe Lăbuş" au murit din cauza hipotermiei. "Pe trei i-am găsit îngheţaţi. Pe alţi doi am reuşit să îi ducem la medicul veterinar, dar, din păcate, nu au mai putut fi salvaţi", ne-a spus Corina Grigore. Alţi câini au suferit degerături şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"În această perioadă, a fost foarte frig, iar căţeii mai bătrâni au fost primii afectaţi. Din cauza frigului, devin apatici, iar dacă mai au şi alte probleme de sănătate frigul le este fatal", ne-a mărturisit medicul veterinar Ioan Baştea.

Din păcate, din cauza frigului, câinii rămân fără apă, aceasta îngheţând în foarte scurt timp. Nici cu mâncarea nu este prea uşor, mai ales că patrupedele trebuie să primească hrană caldă. Aceasta însă zace îngheţată în butoaie, iar asociaţia nu are posibilitatea de a o încălzi.

Cei de la asociaţie fac tot ce la stă în putere să aibă grijă de cei peste 1.000 de câini din padoc şi spun că orice ajutor este binevenit.

Citit 2337 ori Ultima modificare Duminică, 04 Martie 2018 01:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.