O gălăţeancă a eliminat-o pe Nicoleta Nucă la The Four – Cei 4 (Foto şi VIDEO)

O gălăţeancă a eliminat-o pe Nicoleta Nucă la The Four – Cei 4 (Foto şi VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vocea tulburătoare a Alexandrei Crişan, artista care a copilărit în Galaţi şi şi-a făcut studiile muzicale la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, s-a auzit din nou pe scena Antenei 1, sâmbătă seara, la „The Four – Cei 4”. Alexandra Crişan, cea care în urmă cu patru ani ar fi meritat cu prisosinţă să câştige X Factor, a cucerit atât juriul cât şi publicul şi a eliminat-o din concurs pe Nicoleta Nucă.

„Fără supărare, pentru mine, câştigătoarea X Factor este Alexandra Crişan!”, a fost declaraţia lui Ştefan Bănică după ce concurenta care a copilărit şi şi-a descoperit şi cultivat talentul muzical în Galaţi, a pierdut la mustaţă în finala concursului de la Antena 1, în decembrie 2014. A fost sezonul în care la X Factor a concurat şi Nicoleta Nucă. ”Vreau să o provoc pe Nicoleta Nucă azi, de patru ani aştept duelul acesta!”, avea să mărturisească acum Alexandra Crişan, înainte de a urca pe scena „The Four – Cei 4”. Alexandra a venit în concurs cu un look total schimbat şi cu doi susţinători de nădejde – iubitul ei, Musty, şi bebeluşul lor în vârstă de doar zece luni, Bryan Ezra.

Alexandra a interpretat excepţional melodia lui Adele - "All I ask" şi a cucerit atât juriul format din Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams, cât şi publicul.

”România are nevoie de o adevărată artistă, unde ai fost până acum?”, a întrebat-o Antonia, în timp ce Feli a mărturisit şi ea că dacă Alexandra nu a reuşit până acum în muzică este doar pentru că nu a avut echipa potrivită lângă ea.

Cu cele patru voturi primite din partea membrilor juriului, Alexandra nu a renunțat la gândul de a o provoca la duel pe Nicoleta Nucă, în ciuda faptului că Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams au avertizat-o că lupta nu va fi una deloc uşoară. Alexandra, însă, a cântat şi a câştigat! După ce a ascultat melodia lui Labrinth - "Jealous", cântată de Alexandra Crişan, publicul a decis prin vot că Nicoleta Nucă trebuie să-i cedeze locul gălăţencei.

”Cred că a fost cel mai tare duel din sezonul acesta!”, a spus Feli, în vreme ce Cheloo a sesizat: ”Ai o problemă, nu cred că în țara asta va scrie cineva piese care să te pună în valoare”.

Citit 12174 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Aprilie 2018 11:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.