Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Vineri, 15 iunie, de la ora 11.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" va avea loc vernisarea celei de a XXIII-a ediţii a expoziţiei temporare “EXPO-FLORA - Flori la malul Dunării”, manifestare cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, în care se reunesc instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.
La cea de a XXIII-a ediţie "EXPO-FLORA", Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematică dendro-floricolă. Expoziţia este cu vânzare, pornind de la simple buchete, răsaduri şi ghivece florale până la arbori şi arbuşti ornamentali. Expozanţii, din București, Cluj-Napoca, Piteşti, Ploieşti, Bacău, Vaslui, Văcăreni (Tulcea) şi Galaţi, vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale ce vor aduce un plus de valoare conceptului de artă florală. Nu vor lipsi meşterii populari şi artiştii handmade, ale căror aranjamente cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori.
"EXPO-FLORA", ediţia a XXIII-a, se va desfăşura în perioada 15-17 iunie. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi, în perioada expoziţiei, este următorul: vineri 10,00 - 18.00, sâmbătă-duminică 10,00 - 20,00.

Citit 4101 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2018 22:15

1 comentariu

  • postat de DINCU Sâmbătă, 16 Iunie 2018 15:52 78.96.80.*** Link la comentariu
    1
    0

    GALATIUL ORASUL MIZERIEI SI A CAINILOR MAIDANEZI NU NUMAI TREI ZILE CI PERMANENT.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.