Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Toboganul din imagine se află în parcul din zona blocului D2, de pe strada Saturn. Este un adevărat pericol pentru copii. Nu înţeleg cum poate funcţiona fără un minim de reparaţii de atâta timp, cu toate că există angajaţi ai Primăriei, plătiţi din bani publici, care ar trebui să menţină în siguranţă parcurile din oraş", este mesajul revoltat pe care l-am primit, la redacţie, din partea unui gălăţean.

Să sperăm că asocierea firmelor Pallegrini - Izoterm Construct, cu care Primăria a încheiat un acord-cadru pe trei ani, pentru reparaţiile şi întreţinerea spaţiilor de joacă pentru copii, va ajunge cât mai curând şi la toboganul cu pricina.

Ar mai trebui spus că două proiecte de hotărâre privind locurile de joacă, aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de ieri a Consiliului Local, au fost aprobate. Este vorba despre un regulament pentru serviciul de întreţinere şi reparaţii a spaţiilor de joacă pentru copii, şi de aprobarea indicatorilor tehnico-economici în valoare de 11,4 milioane de lei, bani de la bugetul local, pentru modernizarea a 26 de locuri de joacă din cartierele oraşului.

Citit 2776 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2018 01:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro