Tobogan PERICULOS pentru copii, într-un cartier din Galați

Tobogan PERICULOS pentru copii, într-un cartier din Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Toboganul din imagine se află în parcul din zona blocului D2, de pe strada Saturn. Este un adevărat pericol pentru copii. Nu înţeleg cum poate funcţiona fără un minim de reparaţii de atâta timp, cu toate că există angajaţi ai Primăriei, plătiţi din bani publici, care ar trebui să menţină în siguranţă parcurile din oraş", este mesajul revoltat pe care l-am primit, la redacţie, din partea unui gălăţean.

Să sperăm că asocierea firmelor Pallegrini - Izoterm Construct, cu care Primăria a încheiat un acord-cadru pe trei ani, pentru reparaţiile şi întreţinerea spaţiilor de joacă pentru copii, va ajunge cât mai curând şi la toboganul cu pricina.

Ar mai trebui spus că două proiecte de hotărâre privind locurile de joacă, aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de ieri a Consiliului Local, au fost aprobate. Este vorba despre un regulament pentru serviciul de întreţinere şi reparaţii a spaţiilor de joacă pentru copii, şi de aprobarea indicatorilor tehnico-economici în valoare de 11,4 milioane de lei, bani de la bugetul local, pentru modernizarea a 26 de locuri de joacă din cartierele oraşului.

Citit 3591 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2018 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.