Tornade, curți și drumuri inundate în județul Galați (FOTO și VIDEO)

Tornade, curți și drumuri inundate în județul Galați (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Județul Galați a fost din nou sub avertizare de Cod portocaliu de ploi. A plouat torențial în mai multe localități din județ, iar problemele nu au întârziat să apară. Drumul Național 25 a fost inundat pe o porțiune de aproximativ 30 de metri în zona localității Vameș.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Galați, apa a avut aproximativ 25 de centimetri. Din fericire, traficul nu a fost oprit, circulându-se cu dificultate, iar apa s-a scurs destul de repede, fiind pornite pompele de desecare. Probleme au fost și la Slobozia Conachi, unde în urma ploilor torențiale apa a intrat în câteva curți.

Tot la Slobozia Conachi o porțiune din drumul județean a fost inundată. Apa de pe carosabil s-a scurt în curțile din zonă, dar și în curtea primăriei din localitate. Ploile torențiale nu au durat foarte mult, așa că apa nu a intrat în nicio casă.

Un participant la trafic a surprins câteva imagini inedite cu două tornade, formate în zona Cuca. Acestea s-au format în câmp și nu au ajuns în localitate, unde ar fi putut produce pagube.

Citit 11910 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2018 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.