Se vând spaţiile medicale

Se vând spaţiile medicale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* CJ a stabilit comisia de vânzare şi cea de contestaţii

Medicii din judeţul Galaţi îşi vor putea în sfârşit cumpăra cabinetele medicale, pentru a putea investi fără frică în dotări şi confort, după ce Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a stabilit, în ultima sa şedinţă, componenţa comisiilor de vânzare a spaţiilor medicale din judeţ şi comisia de contestaţii a vânzărilor.

Se pune astfel în aplicare Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 68/2008 privind vânzarea spaţiilor proprietate privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale cu destinaţia de cabinete medicale, precum şi a spaţiilor în care se desfăşoară activităţi conexe actului medical, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 428 din 6 iunie 2008.

Prin vot secret, au fost aleşi în comisia de vânzare consilierii  Viorica Sandu - PSD şi Genica Totolici – PC, iar supleanţi ai acestora, consilierii Emil Ţuicu – PNL şi Aurel Zamfir – PD-L. Comisia de contestaţii este alcătuită din consilierii: Dorin Butunoiu – PSD şi  Viorel Cristovici – PNL, iar  supleanţi sunt Constantin Graur – PC şi Silviu Burluc - PD-L. De remarcat că partidul la putere,  PD-L, a primit numai locuri de supleanţi.

Citit 937 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.